Маркетинг и връзки с клиенти

Запознайте се с нашия страхотен екип от професионалисти, които са винаги готови да ви помогнат!

Гради Градев
Ръководител "Маркетинг"

Гради е учил Математика и завършва магистратура по Макроикономика, но комуникациите са неговата страст. Той е Chartered Marketer и има професионална диплома от Chartered Institute of Marketing. 5 години е бил водещ и репортер в БНТ, след което работи като PR, a през 2010г. се присъединява към Британски съвет. Грижи се за нашето онлайн присъствие и е съосновател на Софийския фестивал на науката. Въпреки че е роден в Бургас, не е голям фен на плажа, но харесва умни джаджи и филми с вампири.

Гради Градев

Мила Асенова
Координатор "Връзки с клиенти"

Мила има магистърска степен по "Управление на човешките ресурси" и бакалавърска по "Публична администрация". Преди Британски съвет е работила 5 години във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). Един от първите й работни ангажименти е бил като "Принцеса" в детски център за забавления. Обича да работи с млади хора и има опит в комуникациите, мениджмънт в образованието и бизнес развитие. Мила обича да чете исторически книги.

Мила Асенова

Александър Вучков
Асистент "Връзки с клиенти"

Сашо в момента учи за бакалавърската си степен по "Политология" в СУ. Обича да прекарва свободното си време със семейството си и с приятели, особено когато са край барбекю. Харесва също да слуша музика, да изкачва планини, да гледа и практикува всякакъв вид спортове.

Александър Вучков

Диана Гърличкова
Асистент "Връзки с клиенти"

Диана има бакалавърска степен по „Библиотечно-информационни науки“ от СУ. Преди да се присъедини към екипа ни за връзки с клиенти е работила в Библиотеката на Британски съвет в София. Обича да прекарва свободното си време с приятелите и семейството, и най-вече с двете си деца. Най-любимото й занимание е да чете книги, но рядко има време за това. Диана обича да чете ужаси и трилъри, а любимият й автор е Стивън Кинг.

Диана Гърличкова

Паолина Спирова
Асистент "Връзки с клиенти"

Поли има магистърска степен по „Европеистика“ от университета в Лайден, Холандия и бакалавърска по „Политология“ от СУ. Работила е в държавната администрация и е била стажант и към Европейския парламент в България. Черпи вдъхновение и мотивация от света на изкуството и срещите с различни хора.  Обича да пътува, да плува и да кара сноуборд. Вярва, че ключът към достигане на потенциала на всеки човек се крие в предизвикателствата, които реши да приеме.

Паолина Спирова