Управленски екип

Нашият мениджърски екип е съставен от опитни професионалисти, които отговарят за управлението на различните ни екипи и осъществяването на дейността на Британски съвет в България.

Любов Костова
Директор

С майка рускиня и баща българин, Любов е израснала в Нигерия, има магистратура по Индийска филология и е превела над 60 театрални пиеси. Преди Британски съвет е работила 9 години в НАТФИЗ. С богат опит в публичните комуникации, Любов е движещата сила зад международния успех на конкурса FameLab и съосновател на Софийския фестивал на науката. Има 3 деца, обича морето, купоните и готвенето.Притежава над 200 магнита за хладилник и страстно вярва, че човешките усилия имат смисъл.

Любов Костова

Кристофър Холмс
Ръководител "Учебен център"

Крис е израснал в спокойния Съсекс, но завършва Финанси и счетоводство в Лондон. Заради желанието си да пътува и да се среща с хора от различни култури избира преподавателската кариера, която го отвежда в Япония, Тайланд, Австралия, Унгария, а вече и в България. Бил е старши учител, директор по учебната дейност, обучител на учители, а сега ръководи учебния център на Британски съвет в София. Крис вярва в силата на отношенията между хората, човечността, честността и равните възможности.

Кристофър Холмс

Гради Градев
Ръководител "Маркетинг"

Гради е учил Математика и завършва магистратура по Макроикономика, но комуникациите са неговата страст. Той е Chartered Marketer и има професионална диплома от Chartered Institute of Marketing. 5 години е бил водещ и репортер в БНТ, след което работи като PR, a през 2010г. се присъединява към Британски съвет. Грижи се за нашето онлайн присъствие и е съосновател на Софийския фестивал на науката. Въпреки че е роден в Бургас, не е голям фен на плажа, но харесва умни джаджи и филми с вампири.

Гради Градев

Елена Маринова
Мениджър "Изпитна дейност"

Елена има магистратура от City University, Seattle и магистърска степен по Проектен мениджмънт от George Washington University. Притежава богат опит като мениджър в различни български и международни компании. Ръководи изпитния отдел на Британски съвет от 2011г. Елена обича купоните и пътуванията по целия свят, предимно като турист. Била е в 100 от градовете в изданието "501 града, които трябва да посетите" (501 Must Visit Cities)

Елена Маринова

Надя Атанасова
Contracts and Paid Services Finance Manager, EU

След повече от 18-годишна кариера в областта на финансовия мениджмънт, Надя се чувства в свои води в дебрите на финансовия одит, дю дилиджънс, вътрешен контрол и риск мениджмънт, данъчно консултиране и дори сделки по сливане и придобиване. Сертифициран счетоводител и одитор, тя е страстен почитател на планинското колоездене, вълнуващи разговори с приятели, весели компании и интересни пътувания, но също толкова обича и да се връща към спокойствието на родния си град Велико Търново.