Нашите преподаватели за курсовете за възрастни

“За мен всеки урок е едно представление в класната стая, по време на което курсистите учат докато се забавляват. Моята роля е да ги напътствам и вдъхновявам. От своя страна и аз черпя своето вдъхновение от това, което курсистите могат да постигнат.”

Всички преподаватели в Британски съвет притежават професионални квалификации, които отговарят на най-високите международни стандарти, и имат голям опит в преподаването на английски на възрастни.

Изискванията към нашите преподаватели са:

  • да имат завършена съответната висша образователна степен
  • сертификат за преподаване на английски като чужд език, издаден от институция като Cambridge University CELTA или Trinity College London CertTESOL
  • най-малко 2 години преподавателски опит
  • най-високо ниво на владеене на английски език.

Запознайте се с някои от нашите преподаватели

Анелия Младенова
Старши учител

Анелия има магистратура по Английска филология от СУ и допълнителна квалификация за преподаване на хора с нарушено зрение от Birmingham University. Завършила е своята DELTA квалификация в International House-London, а в Полша е придобила допълнителната квалификацията на CELTA за преподаване на деца и ученици. Анелия има богат опит в преподаването както в България, така и в Обединеното кралство - ръководила е обучението по английски в Rochester Independent College.

Анелия Младенова

Боби Златков
Старши учител

Боби преподава английски на ученици от всички възрасти вече повече от 11 години. Той притежава международно признатите квалификации CELTA и DELTA, а освен това е и CELTA преподавател. Боби е устен изпитващ към Кеймбридж и провежда курсове и семинари за обучение на преподаватели. Той обожава както да учи, така и да преподава езици и именно това е причината да запише магистърска програма в Софийския университет в специалност Английска култура и литература. 

Боби Златков

Брендан Марън

Брендан е квалифициран CELТА учител и преподава в Британски съвет от 2004 година насам. Преди да стане преподавател работи в Британски съвет в Обединеното кралство, както и в други страни, на редица финансови постове и като външен консултант. Също така е работил и в сферата на недвижимите имоти. В свободното си време обича да се разхожда в планината, близо до която живее, и да се занимава с своята разрастваща се зеленчукова градина. Любимата му група от 80-те е The Smiths. 

Brendan Marren

Винсънт Смитърс

Винсънт Смитърс има магистърска степен по Английски език и литература от университета Оксфорд и редица международни квалификации за преподаване -  CTEFLA, DELTA2 и TESOL, както и магистърска степен по Приложна лингвистика. Той е също оторизиран изпитващ за устната част на изпитите на Кеймбридж. Винсънт преподава в София от 2012 година, 10 години е бил учител в Италия, а преди това в Обединеното кралство и Саудитска Арабия.

Дейви Дивайн

Дейви е от Шотландия, но казва, че Централна и Източна Европа имат необяснима притегателна сила. След като преподава английски в Полша и Чехия, не се поколебава да дойде в Британски съвет България през 2012г. Дейвид има редица квалификации, сред които сертификати CELTA, DELTA и IELTS Train the Trainer. Той наистина много харесва живота си в България. Когато двете му очарователни котки го оставят на мира, се посвещава на едно от многото си хобита - изкуства, футбол, пеене и свирене на китара.

Елизабет Джаксън

Елизабет е от Обединеното Кралство. След като придобива своята CELTA квалификация през 2011, преподава във Виетнам (два пъти) и в летни училища във Великобритания и Италия. Елизабет има богат опит в преподаването на английски на деца и ученици, както и в курсовете по общ и на академичен английски за възрастни. Иска да продължи да се развива в тази област, а когато не работи, да опознае България и най-вече планините.

Елизабет Джаксън

Ема Шиекова

Родена в Мидълсбро, Северна Англия, Ема е израснала в България и Обединеното кралство. След като завършва Икономика и Политика в университета Манчестър, преподава в английско езиково училище в Лондон, както и английски на имигранти и бежанци. По-късно съчетава преподаването с любовта си към различни култури, световна кухня и пътувания (планира да посети всички 196 държави) в Русия, Шотландия и Южна Корея. Ема има CELTA, CELTA YL и Certificate of Education in ESOL and Further Education Teaching.

Емма Шиекова

Кенуърд Хил

Роден в Питърбъро, Кенуърд има BA (German&Spanish), PGCE (German&French) и TESOL диплома. Работи като учител в Британски съвет от 1999г. Кен има голям опит в подготовката на курсисти и изпитването на кандидати за международно признати сертификати по английски. Той е преподавател за CELTA и DELTA курсове, а също и регионален преподавател за DELTA квалификации. Занимава се и с преводи и редакция, съавтор е на учебници по английски. Обича да пее, готви и плува (но не едновременно!).

Кристина Панталеева

Кристина е завършила Приложна лингвистика в СУ и притежава CELTA квалификация . Преподава английски повече от 12 години в България и в Обединеното кралство, където е била на различни семинари и курсове за преподаватели. Кристина обича предизвикателството да води корпоративните курсове, а преподаването на възрастни е нейната страст заради комуникацията с хора от различни области на живота. Обича да прекарва свободното си време със семейството и приятели, на разходка в планината, на ски или езда.

Кристина Пантелеева

Майкъл Кондуит

Майкъл е завършил специалност Изящни изкуства, но се занимава с обучение повече от 20 години. Сред преподавателските му квалификации са CELTA, DELTA и сертификат за EFL мениджмънт. Интересува се от бизнес обучение и води курсове по писане на речи, управление на конфликти и военен английски. Майкъл е живял в Африка, Латинска Америка, Турция и Средния Изток. Той е много увлечен по изкуството и за него преподаването е добър социален антидот на самотното съществуване на един художник! 

Pages