Учете английски с нашите мобилни приложения

Подобрете английския си с нашите забавни образователни приложения! Създадени за цялото семейство, нашите игри, подкастове, видео клипове и куизове ще ви помогнат да учите английски вкъщи или в движение.

Изберете приложение

LearnEnglish Grammar (UK версия)

Усъвършенствайте познанията си за английската граматика чрез хилядите въпроси в тази интерактивна тетрадка! Упражненията са за всички нива – от начинаещи до напреднали. 

Изтеглете за: iOS | Android | Windows Phone 8
Изтеглете US версията за: iOS Android

MyWordBook 2

Обогатете речника си по английски с помощта на това приложение за интерактивни карти за учене на думи. Добавяйте собствени думи с превод, бележки и снимки, които да ти помагат в ученето!

Изтеглете за: iOS | Android 

LearnEnglish Audio and Video

Гледайте и слушайте разговорен английски в реални диалози от ежедневието. Към всяко видео има също скриптове на разговорите и упражнения за подобряване на уменията за разбиране.

Изтеглете за: iOS | Android | Windows Phone 8 

LearnEnglish Audio and Video logo

IELTS Word Power

Подгответе се за изпита IELTS! Можете да се упражнявате над 100 въпроса в 11 категории, вариращи от наука и технологии до работа и бизнес.

Изтеглете за: Android

LearnEnglish GREAT Videos

Упражнявайте уменията си за слушане на англиски с това видео приложение. Гледайте 23 кратки видео клипа за британската култура. Научете за историята на английския език, за лондонските музеи и други известни места в Обединеното кралство.

Изтеглете за: iOS Android

Sounds Right

Тази интерактивна диаграма за правилното произношение показва гласните, съгласните и дифтонгите. Можете също да чуете как звучат различни фонеми, както и примерни думи за всеки звук.

Изтеглете за: iOS (само за iPad)

Johnny Grammar’s Word Challenge

Изпреварете часовника и отговорете на колкото може повече въпроси за 60 секунди. В тази забавна игра майсторът на викторините, Johnny Grammar, ще тества вашия английски правопис, лексика и граматика. Въпросите са за всички нива - от начинаещи до напреднали.

Изтеглете за: iOS | Android (Google Play) | Android (Amazon)

Learning Time with Timmy

Децата на 6 години или дори още по-малките могат да играят на вълнуващи игри и да слушат думи на английски, за да научат за числата, цветовете формите и храната, заедно с Тими и неговите приятели. Това приложение е разработено от Британски съвет в партньорство с Aardman Animations, създателите на Shaun the Sheep и Timmy Time.

Изтеглете за: iOS Android (Google Play) | Android (Amazon)

LearnEnglish Kids: Playtime

Станете по-уверени в употребата на английския език и упражнявайте уменията за слушане с това приложение за деца от 6 до 11 години. Гледайте забавни анимирани песни и истории като ‘Florence Nightingale’ и ‘Red Riding Hood’, и играйте на предизвикателни игри за подобряване на правописа и уменията за разбиране.

Изтеглете за: iOS

LearnEnglish Kids: Phonics Stories

Това приложение акцентира върху звученето на езика и помага на децата да се учат да четат и говорят на английски. Всяка история упражнява звуците и включва игра и речник. Ръководството за родители предлага експертни съвети за това как да се помага на малките деца да учат английски език.

Изтеглете за: iOS (само за iPad)

Pages