Как да планирате училищно посещение

Ако планирате училищно посещение, моля прочетете нашите съвети по-долу, за да сте сигурни, че Вие и Вашите ученици ще си прекарате страхотно на фестивала.

  • Резервирайте места достатъчно рано: Фестивалните зали имат ограничен брой места и много събития се резервират напълно много скоро след обявяването на програмата. С по-ранна резервация ще имате най-голям шанс да получите пропуски точно за най-предпочитаните от Вас събития.
  • Определете точния брой на учениците: Моля укажете точния брой на учениците, които ще посетят съответното събитие, за да можем да осигурим места за всеки един от тях. 
  • Не резервирайте повече от необходимите места: Ако резервирате повече места "за всеки случай", които вероятно няма да използвате, това означава, че лишавате други ученици от възможността да посетят тези събития. Ако се окаже, че броят на учениците във Вашата група ще бъде по-малко (или повече) отколкото сте планирали и заявили, моля уведомете ни възможно най-скоро.
  • Планирайте достатъчно време: Изложбите и щандовете с демонстрации, които учениците могат да разглеждат, са отворени през целия ден. Планирайте достатъчно време преди и след събитието, което ще посетите, за да дадете възможност на учениците си да се забавляват и научават нови неща от "панаирната" част на фестивала (разположена в шатри около Театър "София").

Резервации за училищни групи

Ако сте преподавател и желаете да организирате посещение на училищна група трябва да направите групова резервация най-късно до 10 май. Можете да направите резервацията като попълните този онлайн формуляр за преподаватели.

Ако имате въпроси, позвънете в Центъра за обслужване на клиенти на Британски съвет на тел. 02/ 942 43 44.

Индивидуални посещения

Ако сте родител и искате да доведете своето дете или просто някое от събитията ви е интересно, сме запазили ограничен брой места, които са достъпни и за индивидуални посещения. 

За събитията на Голяма сцена и на Камерна сцена можете да вземете безплатен пропуск от касите на Театър София до 11 май. За събитията на сцена BASF Лаборатория можете да проверите за свободни места от 12 май на щанд „Информация“ на фестивала.