Запознайте се с нашия страхотен екип от професионалисти, които са винаги готови да ви помогнат!

Кристина Григорова

Кристина е завършила Техникум по Полиграфия и Фотография и има 13 годишен опит в работа в издателство, печатница и вестник. 15 годишното й пребиваване в САЩ и работата в кол център на застрахователна компания в Америка и дават богат опит в обслужването на клиенти. Харесва рок, класическа, етно и джаз музика, обича природата и изучаването на чужди езици и графичен дизайн. Девизът й е: „Бъди любознателен и винаги готов да научиш нови неща“.

Нели Александрова

Непосредствено преди да постъпи в Британски съвет, Нели завършва магистър по Международен публичен мениджмънт и политики в Ротердам, Холандия. Преди е работила в сферата на обслужване на клиенти, като прекарва две лета, работейки в САЩ по студентска програма.  Харесва директния контакт с клиенти и работата в мултикултурна среда. В свободното си време учи чужди езици и разпуска с разходки сред природата и приготвяне на сладкиши.

Teodora Vezenkova

Теодора Везенкова

Координатор "Образователни услуги"

Plamena Bozhinova

Пламена Божинова

Координатор "Връзки с клиенти"

Пламена има магистратура по Европейски бизнес и финанси от Nottingham Trent University в Англия и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Преди Британски съвет е работила като Мениджър филиал в школа по английски език. Харесва да работи с клиенти и заедно да избират най-подходящия курс за тях. Когато не е на работа обича да се запознава с нови хора, да изследва забележителности в Европа или да приготвя мъфини. Смята, че ключът към всеки човек е усмивката.

Вижте още