Запознайте се с нашия страхотен екип от професионалисти, които са винаги готови да ви помогнат!

Кристин Михайлова

Кристин изучава Психология в СУ „Св. Климент Охридски“. Харесва динамиката и разнообразието в работата с клиенти, както и възможността за осъществяване на контакти с много различни хора. Интересът й към психологията се съчетава с любов към креативни дейности като пеене, рисуване, писане и приготвяне на сладкиши в свободното си време. 

Нели Александрова

Непосредствено преди да постъпи в Британски съвет, Нели завършва магистър по Международен публичен мениджмънт и политики в Ротердам, Холандия. Преди е работила в сферата на обслужване на клиенти, като прекарва две лета, работейки в САЩ по студентска програма.  Харесва директния контакт с клиенти и работата в мултикултурна среда. В свободното си време учи чужди езици и разпуска с разходки сред природата и приготвяне на сладкиши.

Teodora Vezenkova

Теодора Везенкова

Координатор "Образователни услуги"

Plamena Bozhinova

Пламена Божинова

Координатор "Връзки с клиенти"

Пламена има магистратура по Европейски бизнес и финанси от Nottingham Trent University в Англия и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Преди Британски съвет е работила като Мениджър филиал в школа по английски език. Харесва да работи с клиенти и заедно да избират най-подходящия курс за тях. Когато не е на работа обича да се запознава с нови хора, да изследва забележителности в Европа или да приготвя мъфини. Смята, че ключът към всеки човек е усмивката.

Вижте още