Запознайте се с нашия страхотен екип от професионалисти, които са винаги готови да ви помогнат!

Plamena Bozhinova

Пламена Божинова

Координатор "Връзки с клиенти"

Пламена има магистратура по Европейски бизнес и финанси от Nottingham Trent University в Англия и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Преди Британски съвет е работила като Мениджър филиал в школа по английски език. Харесва да работи с клиенти и заедно да избират най-подходящия курс за тях. Когато не е на работа обича да се запознава с нови хора, да изследва забележителности в Европа или да приготвя мъфини. Смята, че ключът към всеки човек е усмивката.

Диана Гърличкова

Диана Гърличкова

Асистент "Връзки с клиенти"

Диана има бакалавърска степен по „Библиотечно-информационни науки“ от СУ. Преди да се присъедини към екипа ни за връзки с клиенти е работила в Библиотеката на Британски съвет в София. Обича да прекарва свободното си време с приятелите и семейството, и най-вече с двете си деца. Най-любимото й занимание е да чете книги, но рядко има време за това. Диана обича да чете ужаси и трилъри, а любимият й автор е Стивън Кинг.

Elitsa Barukchieva

Елица Барукчиева

Асистент "Връзки с клиенти"

Елица има бакалавърска степен по Културология в Софийски университет "Св. Климент Охридски" и магистърска степен по Туризъм, Наследство и Устойчиво развитие от University of Glasgow във Великобритания. Преди да се присъедини към екипа на Британски съвет е работила като администратор в компания за археологически проекти и изследвания в Лондон, както и в сферата на обслужването на клиенти. Нейната страст са планинските преходи и обожава горските разходки. 

Deyan Krustev

Деян Кръстев

Асистент "Връзки с клиенти"

Деян има бакалавърска степен по Туризъм от Международно Висше Бизнес Училище. Преди да се присъедини към Британски съвет е работил като Технически асистент, а по-късно и като Ръководител на отдел в частна лаборатория. Смята, че чрез всеотдайност и упоритост се постига всичко. Обича да спортува, киното и най-вече да пътува. 

Viktoria Vasileva

Виктория Василева

Асистент "Връзки с клиенти"

Виктория учи Българска филология в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Преди да се присъедини към екипа на Британски съвет, също е работила в сферата на консултирането на клиенти. За нея идеалната комбинация е хубава книга, море и джаз музика. Вярва, че добротата ще спаси света.

Вижте още