Лина Георгиева

Координатор "Маркетинг и комуникации"

Лина е израснала в Израел, след което се премества да учи "Филмови изкуства и медии" в Hunter College of the City University of New York, където живее 6 години.
Работила е в сферата на недвижимите имоти и има опит в маркетинг, администрация и оперативен мениджмънт. В свободното си време обича да снима, да бъде сред природата, да пътува, да играе тенис, да кара колело и да живее активно. Вярва, че животът е такъв, какъвто си го направим.

Людмила Томова

Людмила Томова

Маркетинг мениджър

Люси има бакалавърска степен по Библиотечно-информационни науки от Софийския университет. Учила е също Публична администрация и Мениджмънт. Люси започва работа в Британски съвет още през 2003 г. като стажант. От тогава работи на различни позиции и трупа ценен опит и знания. В момента се занимава активно с промотирането на изпитите, които предлагаме и друга маркетингова дейност. Когато не работи, Люси обича да готви, да пътува и да гледа филми.

Plamena Bozhinova

Пламена Божинова

Координатор "Връзки с клиенти"

Пламена има магистратура по Европейски бизнес и финанси от Nottingham Trent University в Англия и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Преди Британски съвет е работила като Мениджър филиал в школа по английски език. Харесва да работи с клиенти и заедно да избират най-подходящия курс за тях. Когато не е на работа обича да се запознава с нови хора, да изследва забележителности в Европа или да приготвя мъфини. Смята, че ключът към всеки човек е усмивката.

Вижте още