Plamena Bozhinova

Пламена Божинова

Координатор "Връзки с клиенти"

Пламена има магистратура по Европейски бизнес и финанси от Nottingham Trent University в Англия и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Преди Британски съвет е работила като Мениджър филиал в школа по английски език. Харесва да работи с клиенти и заедно да избират най-подходящия курс за тях. Когато не е на работа обича да се запознава с нови хора, да изследва забележителности в Европа или да приготвя мъфини. Смята, че ключът към всеки човек е усмивката.

Лина Георгиева

Координатор "Маркетинг и комуникации"

Лина е израснала в Израел, след което се премества да учи "Филмови изкуства и медии" в Hunter College of the City University of New York, където живее 6 години.
Работила е в сферата на недвижимите имоти и има опит в маркетинг, администрация и оперативен мениджмънт. В свободното си време обича да снима, да бъде сред природата, да пътува, да играе тенис, да кара колело и да живее активно. Вярва, че животът е такъв, какъвто си го направим.

Гради Градев

Гради Градев

Регионален маркетинг мениджър, ЕС

Гради е учил математика и има магистратура по макроикономика, но маркетинга и комуникациите са неговата страст. Той е Chartered Marketer с професионална диплома от Chartered Institute of Marketing. 5 години е бил водещ и репортер в БНТ, след което работи като PR, a през 2010 г. се присъединява към Британски съвет. Гради е съосновател на Софийския фестивал на науката. Въпреки че е роден в Бургас, не е голям фен на плажа, но харесва умни джаджи и филми с вампири.

Вижте още