Гради Градев

Гради Градев

Ръководител "Маркетинг"

Гради е учил математика и има магистратура по макроикономика, но маркетинга и комуникациите са неговата страст. Той е Chartered Marketer с професионална диплома от Chartered Institute of Marketing. 5 години е бил водещ и репортер в БНТ, след което работи като PR, a през 2010 г. се присъединява към Британски съвет. Грижи се за нашето онлайн присъствие и е съосновател на Софийския фестивал на науката. Въпреки че е роден в Бургас, не е голям фен на плажа, но харесва умни джаджи и филми с вампири.

Людмила Томова

Людмила Томова

Маркетинг мениджър

Люси има бакалавърска степен по Библиотечно-информационни науки от Софийския университет. Учила е също Публична администрация и Мениджмънт. Люси започва работа в Британски съвет още през 2003 г. като стажант. От тогава работи на различни позиции и трупа ценен опит и знания. В момента се занимава активно с промотирането на изпитите, които предлагаме и друга маркетингова дейност. Когато не работи, Люси обича да готви, да пътува и да гледа филми.

Plamena Bozhinova

Пламена Божинова

Координатор "Връзки с клиенти"

Пламена има магистратура по Европейски бизнес и финанси от Nottingham Trent University в Англия и бакалавърска степен по Бизнес администрация. Преди Британски съвет е работила като Мениджър филиал в школа по английски език. Харесва да работи с клиенти и заедно да избират най-подходящия курс за тях. Когато не е на работа обича да се запознава с нови хора, да изследва забележителности в Европа или да приготвя мъфини. Смята, че ключът към всеки човек е усмивката.

Вижте още