Последно обновено на: 8 септември (вторник) 2020 г. 

Какви са вариантите за плащане, ако искам да се регистрирам за курс през есента?

Ако вече сте били регистрирани за курс при нас, ще ви изпратим инструкции по имейл. В момента приемаме плащания само по банков път.

Ако желаете да се регистрирате за курс при нас за първи път, ще трябва да резервирате онлайн консултация и да направите онлайн тест за определяне на ниво, за да ви предложим най-подходящия за вас курс. Резултатите от теста ще бъдат предоставени и разяснени от преподавател и нашите консултанти ще обсъдят с вас най-подходящия курс за вашите нужди. 

Вижте как да се регистрирате за курс.

Какви курсове предлагате през новата учебна година?

Курсовете ни по английски ще продължат присъствено за деца от 21 септември при засилени мерки за безопасност и онлайн за възрастни от 14 септември. 

Вижте повече за предстоящите ни курсове в секцията "Курсове по английски". 

Какви са мерките за безопасност в класните стаи и помещенията?

Ако регистрирам детето си за присъствен курс, какво ще се случи, ако има нова епидемична вълна?

Ако се наложи да затворим нашия Учебния център, в съответствие с разпоредбите на местните държавни органи, ние ви гарантираме, че уроците ще продължат онлайн. Продължителността на онлайн уроците ще бъде същата като тази на редовните занятия и ще се провеждат със същия преподавател, в същите групи и по същото време.

Как да се свържа с Центъра ви за клиенти?

Офисът ни в София все още е затворен за посетители, но нашият екип за връзка с клиенти ще продължи да отговаря на всички запитвания по имейл, телефон и чрез чата ни на живо посредством Facebook Messenger.