Последно обновено на: 22 май (петък) 2020 г. 

Моят курс е отменен. Кога ще бъдат възобновени курсовете?

Ние спазваме стриктно разпоредбите на местните държавни органи във връзка с COVID-19, за да предпазим здравето на всички курсисти. Редовните ни учебни занятия в Учебните ни центрове са временно преустановени. Междувременно, продължаваме да преподаваме във виртуални класни стаи. Това означава, че повечето от курсовете ни продължават онлайн. Всички курсисти и родители на деца, обучаващи се при нас, ще получат директен имейл с информация за виртуалните ни уроци. 

 

Какви са алтернативните варианти за курсистите, в периода на прекратяване на редовните учебни занятия?

На базата на експертните знания и опита на широката ни мрежа от учебни центрове в целия свят, имаме възможността да ви предложим виртуални уроци по английски език, които са доказано ефективни.  

Всички наши курсисти или техните родители ще получат подробни инструкции за виртуалните класни стаи и за това кога ще се провеждат техните уроци. 

Мога ли да прехвърля моята регистрация (или тази на детето ми) за следващ курс или да поискам възстановяване на част от заплатената такса?

Препоръчваме ви да изпробвате нашите онлайн уроци. Вложихме много усилия, за да предложим алтернативен вариант за провеждане на курсовете, който да е ефективен и да ви позволи да продължите да учите с нас. Ако все още желаете да прекратите онлайн обучението си, след като сте се включили в няколко онлайн урока, можете да ни уведомите като пишете имейл до learnenglish@britishcouncil.bg

Мога ли да се регистрирам детето си за нов курс и как да платя?

В момента сме фокусирани върху това да преминем към онлайн обучение за настоящите ни курсисти, така че да им осигурим възможно най-безпроблемно продължаване на курса, в който са се записали. Нашият екип работи усилено върху това да адаптираме процесите си за преминаване изцяло към онлайн обучение. Стараем се да сведем до минимум всички пречки за това и ще продължим да информираме настоящите си курсисти по имейл.  

За бъдещи курсове за деца, моля да следите нашия уебсайт тук. 

Как да се свържа с Центъра ви за клиенти?

Офисът ни в София все още е затворен за посетители, но нашият екип за връзка с клиенти ще продължи да отговаря на всички запитвания по имейл, телефон и чрез чата ни на живо посредством Facebook Messenger.