Business meeting

Подобрете комуникационните си умения и постиженията в работата с нашите кратки, интензивни семинари за професионални умения

Провеждани изцяло на английски език, тези семинари са разработени, така че да са от реална полза в конкретни професионални области. Комбинацията от опитен преподавател, малки групи и практически подход в обучението, ще ви даде увереността да проверите наученото като го приложите във вашата работна среда веднага след семинара.

Дати на провеждане

Изберете семинар по тема, която ви интересува и вижте как може да приложите наученото на вашето работно място. 

Presentations with Impact предстоят да бъдат обявени
Effective Emails предстоят да бъдат обявени
Interpersonal Communication Skills предстоят да бъдат обявени

Формат на семинарите

Ниво по английски B2/Upper-Intermediate или по-високо
Групи максимум 10 участници в група
Място на провеждане Учебен център на Британски съвет,
ул.Кракра 7, гр. София

Методът на преподаване е интерактивен, ефективен и с практическа насоченост. След като се регистрирате, ще ви дадем предварително задание, което да подготвите, за да може по време на самия семинар да дискутирате и упражните ключови техники и умения, свързани с вашата работа. По време на обучението ще работите по конкретни умения, ще имате една или повече комуникационни задачи, свързани с реални ситуации, и ще получите индивидуална обратна връзка от вашия преподавател.

Цена

70 лева за семинар

Как да се регистрирайте

  1. Направете нашия онлайн тест за определяне на нивото. Преди да започне теста, ще е необходимо да въведете името си, а вместо номер на резервация (booking number), моля напишете "workshops".
  2. Обадете се в нашия Център за връзки с клиенти на тел. 02/ 942 43 44, за да научите резултата и да ви запишем за семинара. Работното ни време е от 09:00 до 18:00 ч., от понеделник до петък.