Британски съвет е международната организация на Обединеното кралство за културни връзки и образователни възможности.

Online International: Английският ни свързва

Международен опит

Onlinе International са онлайн курсове по английски на живо и са нова програма на Британски съвет, в която курсисти в групи Secondary имат възможност да се потопят в завладяващо международно преживяване. 

Тези класове се провеждат с курсисти на Британски съвет в други страни в Европа. Ние сме глобална организация с присъствие в над 100 страни и бихме искали курсистите в групи Online International да се насладят на преживяване, което ще им позволи да постигнат максимален напредък в изучаването на английски и да придобият увереността, от която се нуждаят за своето международно академично бъдеще.

Нашето висококачествено предложение – онлайн

Нашите онлайн курсове, които се провеждат през учебната година са идеалната комбинация от виртуални класове с преподавател, проекти с ясни учебни цели и индивидуални дейности, които позволяват интеграцията на научените по време на курса езикови умения. По този начин, гарантираме, че курсистите се забавляват докато учат.

Експертни преподаватели във виртуалните класове

В Британски съвет разчитаме на дългогодишен международен опит в преподаването на виртуални уроци по английски. Този опит ни е предоставил специфични системи и методологии, специално предназначени за онлайн пространството и са с доказана ефективност. 

Информация за курса

  • Нива

    Pre-Intermediate (A2), Pre-Lower (B1), Lower (B2), Advanced (C1)

  • Продължителност на курса

    100 часа/учебна година, по три часа на седмица

Курсове Online International
График и такси

Дати Часове
27.09.2022-06.06.2023  вторник и четвъртък
18:30-20:00
вторник и четвъртък
20:15-21.45
  Такса за един срок Такса за два срока

Нови курсист

Една вноска: 1250 лв.

Една вноска: 2100 лв.

Настоящи курсисти*

Една вноска: 1075лв. Една вноска: 1800 лв.

Семейна отстъпка

Ако членовете на едно семейство се запишат за курсове в един и същи срок или за курсове по също време, съответната еднократна вноска за всеки курсист ще бъде допълнително намалена с 50 лв. (1200 лв. за нови курсисти и 1025 лв. за настоящи курсисти)  

Всички цени са български лева и включват учебни материали.
*Курсисти, които са посещавали един или повече от нашите курсове през последните срокове: срок I 2021-2022, срок II 2022 и лято 2022.

С поглед към бъдещето