Обучението по английски в Британски съвет ще ви помогне да подобрите значително езиковите си умения, но ако искате да напредвате много бързо, е необходимо да практикувате наученото и извън класната стая. Ние ви предлагаме различни безплатни занимания, които ще ви помогнат да затвърдите наученото в клас и да се запознаете с нови хора.

Допълнителни занимания за възрастни

Business Communication Club 

Ще ви предоставяме материали за четене като подготовка за срещата с преподавателя, в която трябва да обсъждате различни бизнес теми, да участвате в ролеви игри и други.  В онлайн групата (в Edmodo) ще можете да чатите с другите участници в клуба.  

За кого За всички възрастни с ниво над B1
Кога Две 90-минутни сесии онлайн в Zoom
(датите и часовете ще бъдат изпратени на всички записани курсисти)

Language W3:rkshop

За някои хора английският е лесен език за усвояване, докато други срещат трудности. В тези онлайн уебинари ще ви помогнем да проверите и подобрите знанията си за онези аспекти от английската граматика, които са най-трудни за повечето българи. Нашите учители ще ви помогнат да разберете правилата и да започнете да ги прилагате по-добре. 

За кого За всички възрастни в нива над A2
Кога

Две 60-минутни сесии онлайн в Zoom
(датите и часовете ще бъдат изпратени на всички записани курсисти)

Броят на местата е ограничен и те се заемат в реда на запазване. Разберете повече от своя учител и се запишете като се свържете с нас

Споделете това