Обучението по английски в Британски съвет ще ви помогне да подобрите значително езиковите си умения, но ако искате да напредвате много бързо, е необходимо да практикувате наученото и извън класната стая. Ние ви предлагаме различни безплатни занимания, които ще ви помогнат да затвърдите наученото в клас и да се запознаете с нови хора.

Допълнителни занимания за възрастни

Learn English Select

Можете да се възползвате от този онлайн курс в рамките на свободното си време – когато и където ви е удобно. Той ще ви помогне да овладеете уменията по английски, необходими за работното място. Включва видеоклипове с преподаватели и различни материали, чрез които ще усвоите ключови реплики, речников запас и граматика, които ще са ви нужни в ежедневната бизнес среда. 

За кого Всички възрастни курсисти (независимо от нивото)
Кога Достъпен за период от 3 месеца. Включва материали за
самоподготовка, които се покриват за 20-25 часа

Business Communication Club 

Ще ви предоставяме материали за четене като подготовка за срещата с преподавателя, в която трябва да обсъждате различни теми, да участвате в ролеви игри и други.  В онлайн групата (в Edmodo) ще можете да чатите с другите участници в клуба.  

За кого За всички възрастни с ниво над B1
Кога Две 90-минутни сесии онлайн в Zoom
(датите и часовете ще бъдат изпратени на всички записани курсисти)

Lessons in Learning

Ако си създадете добри навици за учене, гарантирано ще постигнете значителен успех. В рамките на тези онлайн уебинари (чрез Zoom), ще разберете как да учите по-ефективно и самостоятелно. В края на всеки урок ще получите списък с полезни онлайн ресурси и линкове, както и практически съвети от експерт-преподавател. 

За кого За всички възрастни в нива над A2
Кога

Две 45-минутни сесии онлайн в Zoom
(датите и часовете ще бъдат изпратени на всички записани курсисти)

Броят на местата е ограничен и те се заемат в реда на запазване.

Разберете повече от своя учител или от  Центъра за клиенти.