Масовите онлайн отворени курсове (Massive Open Online Courses, MOOCs) са достъпни за всеки, който иска да се запише. 

Те са безплатни, продължават около три до четири седмици и включват разнообразни теми.   

Учете с подходящото за вас темпо и общувайте с други курсисти от целия свят, лесно и удобно от вкъщи. Преподавателите на Британски съвет са насреща да отговорят на всичките ви въпроси онлайн. 

Подготовка за изпити

Understanding IELTS: Listening

Научете всичко необходимо за компонентите на теста IELTS: Говорене, Четене, Слушане и Писане, 
както и стратегиите, които ще ви помогнат да се справите успешно на самия тест. 

 

Understanding IELTS: Wrtiting
Understanding IELTS: Speaking
Understanding IELTS: Reading

Език, култура и кариерно развитие

Study UK: Preparing for Work Този безплатен онлайн курс е за студенти в последната си година на обучение в британски университет и за завършили висшето си образование в Обединеното кралство  
Exploring English: Language and Culture Този онлайн курс е за учещите английски език, които искат да разберат повече за британската култура и да развият езиковите си умения.
English for the Workplace Този курс е за учещите английски език, които се интересуват от развиването на езиковите си умения в професионална среда. 

Преподаване на английски език

Becoming a Better Teacher

Този онлайн курс, разделен на лесни стъпки, ще ви помогне да развиете своите умения и да подобрите практиката си в класната стая.

Exploring English: Teaching for Success

Този безплатен онлайн курс е насочен към учители в целия свят. Той има за цел да ви помогне да развиете умения, които са включени в нашата програма за продължаващо професионално развитие (CPD) и е част от програмата Teaching for Success: Practices for English Language Teaching programme.

Вижте още

Външни линкове