мобилен телефон

Представете си да можете да усъвършенствате английския си не само в класната стая, но и по всяко друго време, без значение къде се намирате в момента. За да постигнете максимални резултати от вашия курс със световните експерти по английски език, препоръчваме да използвате редовно нашия онлайн портал, за да затвърдите и увеличите постигнатия напредък по време на часовете. 

Нашият портал за курсисти

Много училища предлагат онлайн езикови упражнения под някаква форма, но в Британски съвет въвеждаме изцяло нов подход. В новия ни учебен портал не само можете да комуникирате онлайн с вашия учител и другите курсисти, но и да участвате заедно в различни допълнителни учебни занимания, подбрани от онлайн модератор, който е преподавател. 

Как работи порталът?

Системата е лесна за използване и много прилича на социалните мрежи, които добре познавате, като например Facebook. След като се регистрирате и влезете в портала ще имате достъп до затворена група само за записаните във вашия курс. В нея можете да комуникирате с вашия преподавател и другите курсисти в групата. Тук можете да проверите каква домашна работа имате или какъв материал е покрит в часовете, които сте пропуснали, а вашият учител може да споделя допълнителни материали за упражнение.

Кой може да използва портала?

Всеки записан на курс по английски за възрастни или в групите Secondary за ученици получава безплатен и неограничен достъп до портала за цялата академична година (от септември до юли следващата година), дори през този период да е учил при нас само един срок. Това означава, че дори след края на курса ще можете да продължите да използвате портала за още няколко месеца. 

В Британски съвет много държим на онлайн сигурността и платформата се наблюдава постоянно, за да сме сигурни, че е безопасно и удобно място за обучение. 

Как да получа достъп?

Вашият преподавател ще ви покаже как да си създадете регистрация в Edmodo (платформата, на която е качен портала) и ще ви даде специален код, с който ще получите достъп до вашата група. Можете директно да използвате платформата на своя компютър, мобилен телефон или което и да е друго устройство, като влизате през интернет браузър или мобилното приложение на Edmodo.

Ето четирите лесни стъпки:

1. Посетете www.edmodo.com и изберете бутона "I am a student".

2. Изберете "Create new Edmodo account" и следвайте стъпките. 

3. Не забравяйте по време на регистрацията да въведете 6-цифрения групов код, даден ви от вашия преподавател. Ако пропуснете тази стъпка няма да получите достъп до системата на Британски съвет.

4. Ако сте възрастен, моля игнорирайте искането да предоставите имейл на родител и пропуснете тази стъпка. 

 

Споделете това