Date
10 ноември 2018, събота до 11 ноември 2018, неделя
Location
Краен срок за регистрация: 31 октомври

Не пропускайте да се запишете за участие в безплатните семинари за изпитите Cambridge English First and Advanced, които ще проведем в София на 10 and 11 ноември. 

Тема

Дата

Час на провеждане

Cambridge English First and Advanced: Writing and Listening 

10 ноември 9:00-13:30
Cambridge English First and Advanced: Reading and Use of English, Speaking 11 ноември 9:00-13:30

За кого са предназначени?

Семинарите са предназначени за преподаватели по английски език, които подготвят или планират подготовка за изпитите Cambridge English. Провеждат се на английски език и са подходящи, както за преподаватели, носители на езика, така и за тези, за които английският не е роден език. 

Какво предлагаме?

На участниците ще бъде представен формата на изпитите Cambridge Assessment English: B2 First and C1 Advanced, включващ анализ на компонентите им, с фокус върху онези аспекти, които обикновено затрудняват кандидатите най-много. Ще им се предоставят също и практически занимания, с които да могат да подобрят уменията на учениците си, както и стратегиите за цялостното им представяне на теста. Активното участие на учителите е от голямо значение. 

Всички необходими материали за провеждането на семинарите ще се предоставят от Британски съвет, включително наръчници, брошури, разпечатки на упражнения и презентации. Осигуряват се също и напитки по време на почивките. В края на втория семинарен ден, лекторът ще връчи индивидуални сертификати за участие.

Участието е напълно безплатно. За да си запазите място, моля да попълните Формуляра за регистрация по-долу.

Семинари, Английски език Календар