Date
28 октомври 2018, неделя -
09:00 до 13:30
Location
Краен срок за регистрация: 17 октомври

Не пропускайте да се запишете за участие в безплатния семинар за изпитите Cambridge English Young Learners, който ще проведем във Варна през октомври. 

За кого е предназначен?

Семинарът се провежда от опитен лектор и е предназначен за преподаватели по английски език, които подготвят или планират подготовка за изпитите Cambridge English. Провежда се на английски език и e подходящ, както за преподаватели, носители на езика, така и за тези, за които английският не е роден език.

Какво предлагаме?

На участниците ще бъде представен формата на изпитите Cambridge Assessment English: Starters, Movers и Flyers,  включващ анализ на компонентите им, с фокус върху онези аспекти, които обикновено затрудняват кандидатите най-много. Ще им се предоставят също и практически занимания, с които да могат да подобрят уменията на учениците си, както и стратегиите за цялостното им представяне на теста. Активното участие на учителите е от голямо значение. 

Всички необходими материали за провеждането на семинара ще се предоставят от Британски съвет, включително наръчници, брошури, разпечатки на упражнения и презентации. Осигуряват се също и напитки по време на почивките. В края на семинарния ден, лекторът ще връчи индивидуални сертификати за участие.

Участието е напълно безплатно. За да си запазите място, моля да попълните Формуляра за регистрация по-долу.

Семинари, Английски език Календар