Date
07 октомври 2023, събота -
10:00 до 17:00
Location
Hilton

Събитието “Световно образование“  е отлична възможност за студентите да се срещнат лице в лице с университети и организации, както и да получат повече информация за образованието във Великобритания, Нидерландия, Германия, Дания, Франция, Швейцария, САЩ и др.

То се провежда само два пъти в годината и ви дава възможност да научите повече за тестовете по английски и изискванията за виза, бакалавърските и университетските програми, грантовете и стипендиите за образование извън България.

Заповядайте на щанда на Британски съвет за да обсъдим заедно курсовете ни по английски език, както и курсовете ни за подготовка за изпитите по IELTS и Cambridge English Qualifications.

 

Координатор на “Световно образование“ в България е  Интеграл – образователна агенция за обучение в чужбина с 29-годишен опит и представителства в 7 държави в региона. “Световно образование“ се провежда в България от 2004 г. и е най-голямото събитие от този характер в страната, с над 1000 посетители дневно по време на есенното му издание в София през 2022 г.

Като единствената глобална организация в Обединеното кралство с над 100 години опит в поддържането на културни и образователни отношения, Британски съвет има уникалната възможност да предложи най-доброто обучение и най-добрата подготовка за изпити по английски език. Ние гарантираме високо качество на администрирането на изпитите, конфиденциалност и сигурност при получаването нa резултатите.

През целия период от основаването си до днес, Британски съвет успява да промени живота на много хора, като им помага да придобият уменията, увереността и контактите, необходими им за да напреднат в обучението си и да изградят успешна професионална кариера. Подкрепяме нашите курсисти в усилията им да разгърнат творческите си възможности, да получат най-доброто образование и да придобият международно признати квалификации.

Само през периода 2021-2022 г. достигнахме 650 милиона души в над 200 държави и територии. Една от причините, поради които над 11 500 организации в световен мащаб се доверяват на нашия опит и приемат IELTS сертификати, издадени от Британски съвет е нашата репутация на признат лидер в индустрията, способен да гарантира академични постижения и културно разбирателство.

Ние съчетаваме по уникален начин утвърдения експертен опит на Обединеното кралство в областта на изкуствата и културата, образованието и английския език, присъствието и работата в глобален мащаб, уникалната възможност за изграждане на отношения както с хора от различни възрасти, така и с инфлуенсъри. 

Tag icon
Образование, Английски език, Изпити, Училища, Средно образование, Университети и висше образование, Обучение в Обединеното кралство
Category icon
Календар
Споделете това