Date
19 октомври 2020, понеделник до 02 ноември 2020, понеделник
Location
Онлайн курс

Безплатен онлайн курс за студенти в последната си година на обучение в британски университет и за завършили висшето си образование в Обединеното кралство  

Курсът се провежда на онлайн платформата FutureLearn и е с продължителност от две седмици. Чрез него ще получите ценни съвети за това как да представите своята британска диплома и придобитите умения и знания пред потенциалните си бъдещи работодатели, както и как да се ориентирате в глобалния пазар на труда. Въз основата на експертни съвети от хора, които вече са завършили образованието си в Обединеното кралство, и от кариерни съветници и работодатели, курсът ще ви научи как да оценявате силните си страни, да изграждате своя професионален имидж и да използвате високата стойност на своята диплома. 

В рамките на курса, ще се научите как да пишете ефективни мотивационни писма и автобиографии, да се подготвяте за интервюта и да създадете план за своята кариера като част процеса на търсенето и кандидатстването за работни позиции, в съответствие с вашите умения и опит. Освен това ще придобиете разбиране за важни практически умения като например създаване на контакти и ефективна работа в различен културен контекст.

Ще имате възможността да общувате със съмишленици, които търсят работа и искат да се развиват професионално. 

Курсът е безплатен и продължава две седмици, но можете да го завършите в удобно за вас време. След успешно завършване ще получите електронен сертификат.

Регистрирайте сега и се възползвайте от тази страхотна възможност!

Този онлайн курс се провежда два пъти годишно. Можете да видите следващите налични дати на уеб-страницата за регистрация и след като се регистрирате, ще получите известие преди началото на следващия курс. 

Tag icon
Материали за обучение, Обучение в Обединеното кралство
Category icon
Календар
Споделете това