Подгответе се за сертификат на Кеймбридж със световните експерти по английски език.

Регистрирайте се за своя изпит на Кеймбридж сега и ще получите отстъпка от цената на подготвителния курс на Британски съвет

Планирайте отрано явяването си на изпит за сертификат на Кеймбридж, за да можете да се възползвате от нашето специално предложение. Ако се регистрирате за изпита преди началото на подготвителния курс, ще спестите 50 лева от цената на курса. Можете да комбинирате всяка изпитна дата с всеки от обявените подготвителни курсове за съответния сертификат.

Как да използвате отстъпката

  • След като завършите* онлайн регистрацията си за изпит на Кеймбридж, организиран от Британски съвет България, автоматично ще получите правото да ползвате отстъпка от 50 лева от цената на подготвителния курс за възрастни за съответния сертификат.
  • Трябва само да се свържете с нас, за да запазите своето място за един от предстоящите курсове, за който желаете да използвате отстъпката.

*Да завършите регистрацията си означава, че сте преминали всички стъпки от онлайн процедурата за регистрация и сте заплатили таксата за изпита. Ако сте избрали плащане по банков път, моля запазете копие от платежното нареждане и го донесете със себе си.

Условия

  • Отстъпката важи 6 месеца от датата на завършването на регистрацията за изпита.
  • Отстъпката може да бъде използвана за един курс за възрастни (над 18 години) за подготовка за изпит на Кеймбридж.
  • Отстъпката е индивидуална и не може да бъде прехвърляна на друг човек.
  • За записване на курс за подготовка за изпит на Кеймбридж се изисква определено минимално ниво на владеене на английски език. Стандартният минимум е поне ниво B2 от Общоевропейската референтна езикова рамка (Common European Framework of Reference for Languages).