Независимо дали вашите ученици са тийнейджъри или възрастни, които се подготвят за Cambridge English Qualifications: B2 First, B2 First for Schools и C1 Advanced, LearnEnglish Exams им предоставя мотивиращи упражнения за преговор. Включени са две нива: "Success in B2 First" и "Success in C1 Advanced". Вашите ученици ще имат възмножността да: 

 • Научат съветите на експертите за това как да подходят към всяко езиково умение и към различните видове въпроси на изпита.
 • Направят практически упражнения и да получат незабавни отговори с обяснения към компонентите "Слушане" и "Четене и употреба на езика".
 • Анализират примерни отговори в компонентите "Говорене" и "Писане".
 • Приложат различни изпитни стратегии в практическите упражнения, които ще им помогнат да се справят по-добре във всеки компонент.
 • Разсъждават върху това, което учат и да разберат защо са се справили добре или защо са сгрешили.
 • Подобрят отговорите си и да добият повече увереност в компонентите "Писане" и "Говорене". 
 • Предадат до два от своите отговори в компонентите "Писане" и "Говорене" онлайн и до три дни да получат персонализирана обратна връзка по имейл от експерт на Британски съвет. 
 • Открият линкове към допълнителни онлайн материали, които ще им помогнат да подобрят езиковите си умения по английски още повече.

Ако сте преподавател и искате да подкрепите своите ученици, платформата LearnEnglish Exams предлага достъп, с който да следите напредъка и резултатите им: 

 • Влезте в раздела за училища (Schools Area) в Success in B2 First и Success in C1 Advanced. 
 • Разгледайте материалите за кандидатите в Success in B2 First и Success in C1 Advanced.
 • Вижте списъка с вашите ученици, които са получили достъп до уебсайта.
 • Разгледайте резултатите на вашите ученици в автоматизираните упражнения "Четене и употреба на езика" и "Слушане", и датата, на която са ги завършили.
 • Разгледайте обратната връзка в компонентите "Писане" и "Говорене". В пълната версия, можете да разгледате персонализираната обратна връзка от експерт на Британски съвет и датата, на която упражненията са направени.
 • Прочетете експертни съвети за преподаването на всяко от езиковите умения

Изтеглете нашия наръчник "Guide to Schools Area" (вижте по-долу) за повече информация. 

Как работи LearnEnglish Exams?

Платформата LearnEnglish Exams е достъпна от вашия лаптоп или настолен компютър. Препоръчваме стабилна, високоскоростна интернет връзка и Chrome, Mozilla, Safari или Edge браузъри. Предлагаме да използвате слушалки с микрофон за упражненията за "Слушане" и "Говорене"“. Вашите ученици ще имат възможността да: 

 • Използват LearnEnglish Exams за допълнителни упражнения върху изпитния формат, докато посещават вашия подготвителен курс.
 • Направят всички упражнения или да изберат тези части от изпита, върху които искат да се фокусират.
 • Отделят колкото време имат нужда и да повторят упражненията по колкото пъти решат, тъй като няма времеви ограничения.
 • Учат където и когато пожелаят. По време на изпитния период, ще имат 24-часов достъп, седем дни в седмицата.

Как да получа достъп до LearnEnglish Exams?

Кой има достъп?

Платформата LearnEnglish Exams е достъпна за кандидати, които са се регистрирали за изпитите Cambridge English Qualifications: B2 First, B2 First for Schools и C1 Advanced с Британски съвет чрез своето училище, езиков център, организация или директно чрез Изпитния център на Британски съвет. Платформата е достъпна и за преподавателите, които са регистрирали своите ученици да положат тези изпити с Британски съвет, като част от партньорската програма Addvantage.

Чрез нашата стандартна версия, която е достъпна за индивидуално регистрирали се кандидати, учениците имат достъп до съвети, насоки, стратегии и упражнения, които ще им помогнат в компонентите "Слушане", "Четене и Употреба на езика", "Писане" и "Говорене".  Те могат да анализират примерни отговори на въпросите в "Писане" и "Говорене" и да размишляват върху своето обучение и напредък. 

В пълната версия, която е достъпна само за партньорите по програма Addvantage, учениците ще имат и достъп до упражненията за писане и говорене и ще могат да предават своите отговори онлайн. Ще получават персонализирана обратна връзка от експерт на Британски съвет. Учителите ще могат да преглеждат коментарите в компонентите "Писане" и "Говорене" в Раздела за Училища (Schools Area). 

Как да започна?

Учениците и учителите ще получат потребителско име и парола по имейл с достъп до Success in B2 First или Success in C1 Advanced след края на срока за  регистрация за съответната изпитна дата. 
Изпитният ни център ще ви изпрати необходимата информация. 

Какво казват учениците и учителите за LearnEnglish Exams?

"Всеки компонент е добре обяснен с техники, които да подобрят уменията ви." кандидат за B2 First, Гърция

"Платформата предлага помощ на учениците преди изпита, като обяснява детайлно всяка стъпка и всеки компонент от изпита." B2 First учител, Испания 

"Много е сходно до истинския изпит и можеш да пишеш и да получиш корекции на своята писмена работа." кандидат за C1 Advanced, Испания

"Беше прекрасен начин да открия какво всъщност знам и какво не знам и това ми беше от голяма полза.“ кандидат за C1 Advanced, Португалия

Вижте още

Външни линкове

Споделете това