За кого са предназначени?

Семинарите се провеждат от опитни лектори и са предназначени за преподаватели по английски език, които подготвят или планират подготовка за изпитите на Cambridge English и IELTS. Провеждат се на английски език и са подходящи, както за преподаватели, носители на езика, така и за тези, за които английският не е роден език.

Какво предлагаме?

На участниците ще бъде представен формата на изпитите и анализ на всеки компонент, с фокус върху онези аспекти, които обикновено затрудняват кандидатите най-много. Ще им се предоставят също и практически занимания, с които да могат да подобрят уменията на учениците си, както и стратегиите за цялостното им представяне на теста. Активното участие на учителите е от голямо значение. 

Всички необходими материали за провеждането на семинара ще се предоставят от Британски съвет, включително наръчници, брошури, разпечатки на упражнения и презентации. Осигуряват се също и напитки по време на почивките. В края на семинарния ден, лекторът ще връчи индивидуални сертификати за участие. 

Програма и записване

Семинарите са целодневни, с продължителност между 4 и 7 часа.  Всеки регистриран участник ще получи подробен график и информация за точното място на провеждане до 4 дни преди съответната дата.  

Участието е напълно безплатно. За да си запазите място, моля да попълните Формуляра за регистрация по-долу.

Семинарна програма 2019 г.

Тема

Град

Дата

Краен срок за регистрация

Preparing students for the 2020 revised A2 Key (for Schools)/
B1 Preliminary (for Schools) exams 

София 23 март 2019 (събота) 18 март 2019

Вижте още

Външни линкове