За кого са предназначени?

Семинарите се провеждат от опитни лектори и са предназначени за преподаватели по английски език, които подготвят или планират подготовка за изпитите на Cambridge English и IELTS. Провеждат се на английски език и са подходящи, както за преподаватели, носители на езика, така и за тези, за които английският не е роден език.

Какво предлагаме?

На участниците ще бъде представен формата на изпитите и анализ на всеки компонент, с фокус върху онези аспекти, които обикновено затрудняват кандидатите най-много. Ще им се предоставят също и практически занимания, с които да могат да подобрят уменията на учениците си, както и стратегиите за цялостното им представяне на теста. Активното участие на учителите е от голямо значение. 

Всички необходими материали за провеждането на семинара ще се предоставят от Британски съвет, включително наръчници, брошури, разпечатки на упражнения и презентации. Осигуряват се също и напитки по време на почивките. В края на семинарния ден, лекторът ще връчи индивидуални сертификати за участие. 

Програма и записване

Семинарите са целодневни, с продължителност между 5 и 8 часа.  Всеки регистриран участник ще получи подробен график и информация за точното място на провеждане до 4 дни преди съответната дата.  

Участието е напълно безплатно. За да си запазите място, моля да попълните Формуляра за регистрация по-долу.

Семинарна програма 2017

Тема

Място

Дата

Срок за регистрация

IELTS Writing & Listening Шумен 21 октомври 11 октомври
IELTS Reading & Speaking Шумен 22 октомври 11 октомври

Cambridge English: Young Learners

Промените във формата на изпитите от 2018 г.

София 12 ноември 6 ноември