Обучение в Обединеното кралство

Необходимо ви е да подобрите английския си възможно най-бързо в удобно време? Искате да изпратите детето си на езикова ваканция в Обединеното кралство? Има огромно разнообразие от езикови курсове по английски в Англия, Уелс, Шотландия или Северна Ирландия и ние можем да ви помогнем да откриете онези, които отговарят най-добре на вашите изисквания.

Предлагаме безплатни индивидуални консултации и подбор на курсове, които са най-подходящи за вашите цели, нужди и бюджет. Също така организираме записването.

Защо да учите английски в Обединеното кралство?

Родината на английския език

Когато опознавате Обединеното кралство постоянно ще сте в обкръжение на англоговорящи, така че ще практикувате езика в реални житейски ситуации. За много кратко време ще напреднете неимоверно. А след няколко дни вероятно ще сънувате на английски!

Курсове за всички възрастови групи и нива

Смята се, че в Обединеното кралство се предлагат повече курсове по английски, отколкото в която и да е друга държава. Елате в Обединеното кралство и ще можете да изучавате английски за нуждите на своята професия, на образованието си или за удоволствие. Можете да изучавате английски език самостоятелно или едновременно с друга дисциплина.

Вдъхновяващо преподаване и учебен процес

Ученето на езика в страната е развлекателно и изисква активно участие. Вместо само да слушате учителя, в часовете ще играете игри, ще решавате ребуси и задачи и ще провеждате дискусии. Възможно е да слушате песни, да гледате телевизия или да четете списания, за да упражнявате уменията си за разбиране… и това изобщо да не ви се стори като работа!

Подгответе се за своето бъдеще

Езиковите умения по английски език се оценяват високо от работодателите, университетите и колежите по цял свят и ще ви служат добре в много професии. Подобряването на уменията ви по английски е чудесна инвестиция в бъдещето.

Гарантирано качество

Акредитираните центрове по английски език подлежат на редовни инспекции, за да се обезпечат високи стандарти на преподаване, настаняване, социално-битово подпомагане и материална база.

Уникално културно преживяване

Изучаването на английски език в Обединеното кралство ще ви даде възможност да създадете нови приятелства с хора от цял свят, да опознаете културата и историята на страната и да разгледате красивата провинция и големите градове. Повече информация ще намерите в раздела Да живееш и да учиш в Обединеното кралство на сайта Education UK.

Какви курсове по английски език се предлагат?

В Обединеното кралство има над 350 езикови центъра акредитирани от Британски съвет, в които се предлагат курсове през цялата година, като минималният престой е 1 седмица. 

Видовете курсове са най-разнообразни: 

 • общ английски 
 • подготовка за изпит
 • семейна езикова програма
 • детска езикова ваканция
 • английски за академични цели
 • английски за професионални цели 
 • и много други. 

Социалната програма, която училищата организират, предоставя допълнителни възможности за общуване на английски. Цените на курсовете варират много и зависят от броя учебни часове на седмица, дали предпочитатае да сте в малка или голяма учебна група, колко седмици искате да продължи курса, местоположението в Обединеното кралство. Вариантите за настаняване са много и техните цени също варират, за да са подходящи за различни бюджети. 

Как можем да ви помогнем?

Ние ще:

 • ви помогнем да потърсите, откриете и изберете най-подходящите езикови курсове и институции
 • ви насочваме в етапите на процедурата по записване 
 • установим необходимия контакт с институциите, които Вие сте избрали
 • ви информираме относно етапите на разглеждане на вашия формуляр за записване веднага щом получим информация от институцията, където сте подали формуляра си за записване
 • ви съветваме по отношение на процедурите за плащане
 • ви съветваме относно вариантите за настаняване в общежитие, със семейство домакин, в квартира или в самостоятелен апартамент
 • уредим някой да ви посрещне на летището, ако пожелаете
 • предоставим необходимата информация относно престоя и обучението в Обединеното кралство.

Как да се възползвате от нашата безплатна консултантска услуга?

Ние предлагаме безплатни индивидуални консултации и подбор на курсове, които са най-подходящи за Вашите цели, нужди и бюджет. Също така организираме записването.

Формуляр за консултация

Моля попълнете формуляра за консултация (изтеглете от линка по-долу), изпратете го до имейл study.uk@britishcouncil.bg и един от нашите консултанти ще се свърже с вас в рамките на един работен ден. Ако желаете, можете да си уговорите лична среща в нашия офис.

Индивидуална оферта

В рамките на 5 работни дни след разговора ще бъде подготвена и изпратена до вас индивидуална оферта с предложения за 3 до 5 варианта за курсове, които са максимално подходящи за вашите конкретни цели, лични нужди и предпочитания. След това нашите консултанти ще направят всички уточнения, които са ви необходими, за да изберете курс. Щом сте готови с избора си, те ще организират записването ви в училището, а вие ще заплатите дължимите такси директно на училището.

Възвръщаем депозит

Преди да получите своята индивидуална оферта е необходимо да платите възвръщаем депозит от 50 лева на Британски съвет като гаранция за вашето сериозно намерение да се запишете на курс в Обединеното кралство. Ще получите депозита си обратно до 10 работни дни след като сте заплатили пълната такса на училището. Ще получите и екземпляр от общите условия и описание на услугата ни, който съдържа подробностите относно възвръщаемия депозит.

Вижте още