Изучаването на английски език в Обединеното кралство ще ви даде възможност да създадете нови приятелства с хора от цял свят, да опознаете културата и историята на страната и да разгледате красивата провинция и големите градове.

Ето какво споделят някои от хората, на които сме помогнали да изберат най-подходящия за тях курс в родината на английския език.

Какво е да учиш английски в Обединеното кралство?

Зейнеб Маджурова

Зейнеб Маджурова

Учила в British Study Centres Oxford

Изключително съм впечатлена от града, учителите и хората, които срещнах. С удоволствие бих се върнала отново. Най-полезното е, че през целия престой се налага общуване само на английски език - общуването с приятелите, които се създават извън учебните часове, и комуникацията между хората отново протича само на английски. Горещо препоръчвам този метод на обучение, защото смятам, че няма по-добър, както за разговорен английски, така и за хора, които искат по-професионално да го развият.

Учете английски в Обединеното кралство

София

Учила в детски курс в Millfield King's Bruton

Бащата на София споделя: "Безценни са реалният досег с културата, контактите с native speakers, досегът с историята на страната, специфичният манталитет, въобще начинът на мислене и живот. Затова изключително допринася и самата програма – екскурзии, различни посещения, срещи с изявени хора на спорта и изкуството и други. Това разширява значително мирогледа на детето и то се чувства реално като частица от глобалния свят. Изключително ценни са и контактите с деца от различни краища на света."