Информационният ни бюлетин е най-добрият начин да научавате бързо и навреме за всички възможности, които предлагаме.

Научете последните новини относно международно признатите изпити и квалификации от Обединеното кралство чрез нашия бюлетин Информация за изпити.

От бюлетина ни за Софийски фестивал на науката ще научите първи за предстоящите събития на фестивала.

Бюлетинът ни за Обучение в Обединеното кралство съдържа информация за британското висше образование.

Всички полета отбелязани със звездичка (*) са задължителни за попълване.

За да се абонирате за новини по имейл по темите, които ви интересуват, моля сложете отметка в съответното поле от списъка по-долу и натиснете бутона за изпращане. Можете да изберете повече от една тема.

Можете да се отпишете по всяко време като последвате линка за отписване в получен от нас имейл. Ще обработваме личните Ви данни според даденото от Вас съгласие.

Защита на личните данни

Британски съвет спазва законодателството за защита на личните данни в Обединеното кралство и законите на други държави, които са в съответствие с международно установените стандарти. Имате право да поискате копие от информацията, която съхраняваме за Вас, както и правото да поискате корекция на неточности в тази информация. Ако имате притеснения относно начина, по който сме използвали Ваша лична информация, имате правото да направите оплакване до съответния регулаторен орган.

За по-подробна информация, моля посетете раздела на нашия сайт относно поверителността на информацията  или се свържете с местния офис на Британски съвет. Ще съхраняваме Вашата информация за период от 7 години от датата на събирането й.