Ние работим с компании, правителствени и образователни институции повече от 80 години, осигурявайки практическо и ангажиращо обучение и оценяване

 

Обучаваме организациите по пътя им към успеха

Работим с някои от водещите световни организации за разработване и предоставяне на курсове по английски език, програми за професионални комуникационни умения и езиково оценяване. Нашите гъвкави решения за обучение се провеждат присъствено или онлайн от квалифицирани експерти.

Курсовете ни са подходящи за професионалисти на различни позиции и в различно етапи на кариерата си, както и за настоящи и наскоро завършили студенти, преподаватели и висши ръководители.

Опитваме се да разберем целите на вашата организация, да идентифицираме пропуските в уменията и да създадем учебна програма, съобразена с вашите срокове, бюджет и процедури за възлагане на обществени поръчки.

Създайте своя персонализирана програма

Стъпка 1 – Консултация: Работете с нас, за да идентифицирате пропуските в уменията и учебните цели за вашата организация. Консултацията е на английски или, ако е възможно, на предпочитания от вас език.

Стъпка 2 – Проектиране: Ние създаваме гъвкави, персонализирани програми за обучение на служителите.

Стъпка 3 – Изпълнение: Нашите опитни преподаватели ще провеждат курса, когато имате нужда от него и по най-удобния за вас начин (присъствено, изцяло онлайн или смесено).

Стъпка 4 – Оценка: Ще ви помогнем да проследите напредъка на служителите, въздействието на обучението и възвръщаемостта на инвестициите, като използвате нашите методи на оценяване и отчети.

Запишете се за безплатна консултация

Нашите курсове по английски и професионални умения

Присъединете се към над 80 милиона учащи се по целия свят, за да видите практически резултати и промяна в поведението на работното място. Всички наши обучителни курсове са специално разработени и включват:

  • опции за провеждане в присъствена форма, онлайн или в смесен формат
  • обучение, фокусирано върху специфични умения, адаптирани към работното място
  • инструменти за проследяване на въздействието на обучението и възвръщаемостта на инвестициите.

Нашите решения за обучение:

Обучение за професионални комуникационни умения: Ние предлагаме набор от курсове, фокусирани върху подобряване на уменията за устна и писмена комуникация. Ще работим съвместно с вас за създаването на целенасочена програма за обучение в съответствие с вашите организационни цели за повишаване на производителността.

Английски онлайн: Курсистите от всички нива могат да избират между самостоятелно обучение или онлайн уроци на живо, достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на света.

Английски език в присъствен формат: Изграждане на увереност и умения във вашите екипи благодарение на персонализиран курс. Курсът може да се проведе на място в нашите учебни центрове, във вашия офис или на място по ваш избор, в удобно за вас време. Ще работим в сътрудничество с вас при определяне на нивото на владеене на английски език на вашите служители и при създаването на обучителни методи, които отговарят на техните нужди.

Открийте повече информация (на английски) за нашите курсове по английски и професионални комуникационни умения.

Тестове и оценяване

Нашият гъвкав, фокусиран върху технологиите процес на оценяване помага на клиентите ни да наемат и задържат служители с подходящи умения, подпомага студентите да получат достъп до институции по целия свят и помага на предприятията да комуникират и измерват образователните решения.

Научете повече (на английски) за решенията за тестване и оценяване

Споделете това