IELTS (International English Language Testing System) е най-популярният тест по английски език в света. Близо три милиона теста се провеждат всяка година. Изпитът IELTS отваря врати – той може да Ви помогне да живеете, учите или работите по цял свят. Резултатите от IELTS се признават от над 10 000 организации в 140 страни, включително държавни, образователни институции и работодатели.

IELTS е единственият тест по английски език, признат от имиграционните служби на всички държави, които изискват удостоверение за езиково ниво. Ако кандидатствате за виза за временно или постоянно пребиваване в Обединеното кралство, IELTS е един от признатите тестове по английски език за тази цел. Повече информация ще намерите в секцията IELTS за британски визи и имиграция.

Британски съвет е един от създателите на IELTS. 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Получихме информация за фалшиви уебстраници, които имитират IELTS регистрационната система на Британски съвет. Моля имайте предвид, че тези сайтове не са свързани с нас по никакъв начин и ние не носим отговорност за тяхното съдържание. За сигурността на вашите данни ви препоръчваме да използвате само линковете, посочени в страниците по-долу или да се регистрирате за теста чрез официалния уебсайт TakeIELTS.

Преди да въведете личните си данни онлайн, моля уверете се, че използвате нашата безопасна онлайн система, чийто уебадрес започва с "https://". Фалшивите уебсайтове често включват грешки в изписването си, затова проверете дали името на институцията ни "British Council" е изписано правилно. Ако имате съмнения, моля използвайте този линк

Разберете повече за IELTS