За да се запишете на курс при нас, първо трябва да направите безплатен тест за определяне на нивото

Тест за ниво не е необходим за:

  • деца на възраст от 4 до 6 години
  • настоящи курсисти, които се презаписват за следващ курс.

Ако се записвате за първи път или последният ви курс при нас е приключил преди повече от 6 месеца, моля следвайте тези две стъпки:

1. Резервирайте безплатен тест за ниво 

Изберете тест за съответната възрастова група или вид курс от списъка по-долу.

2. Обадете ни се или ни посетете

  • Ако тестът ви включва разговор с преподавател, моля елате в нашия офис навреме за запазения час.
  • Ако тестът ви включва само онлайн писмена част, можете да ни се обадите по телефона или да ни посетите в удобно за вас време между 09:00 и 18:00 ч. от понеделник до петък.

Нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най-подходящия курс за вашите или на вашето дете нужди и текущо ниво по английски. Ако в момента няма свободни места за предпочитания от вас курс, ще ви включим в списъка с желаещи и ще ви се обадим веднага щом се освободи място.

Тестове за курсовете за групи Primary (6-12 години)

За децата от възрастова група Primary (6-12 години), целият тест за определяне на нивото – както писмената, така и устната част, се провежда на място в офиса на Британски съвет.

Резервирайте тест тук

Тестове за курсовете за групи Secondary (13-17 години)

Бъдещите курсисти от възрастова група Secondary (13-17 години) е необходимо първо да направят онлайн писмената част на теста за определяне на ниво, а след това да посетият нашия офис за разговор с преподавател.

Резервирайте ден и час за разговора с преподавател и в имейла за потвърждение на резервацията ще получите също и линк към онлайн теста, който трябва да бъде направен преди да ни посетите.

Моля имайте предвид, че при записване на курсисти под 18 години изискваме мобилен телефонен номер и имейл на родител или настойник.

Направете резервация тук

Тестове за курсовете възрастни (18+ години)

Ако искате да се запишете на курс по английски за възрастни е необходимо първо да направите онлайн писмената част на теста за определяне на ниво, а след това да посетите нашия офис за разговор с преподавател.

Резервирайте ден и час за разговора с преподавател и в имейла за потвърждение на резервацията ще получите също и линк към онлайн теста, който трябва да направите преди да ни посетите.

Направете резервация тук

Тестове за семинарите за професионални умения

За да бъде по-удобно за вас, тестът за определяне на нивото за семинарите е изцяло онлайн.

Има 130 въпроса, за които ще са ви необходими максимум 45 минути. Веднъж започнат, тестът трябва да бъде направен докрай без прекъсване. 

За да запчнете теста, последвайте линка по-долу. Ще е необходимо да въведете името си и номер на резервация (booking number). Вместо номер на резервация, моля въведете "workshops".

Направете теста тук

Тестове за курсовете за подготовка за изпита IELTS

За да бъде по-удобно за вас, тестът за определяне на нивото за подготвителните курсове за IELTS е изцяло онлайн.

Има 130 въпроса, за които ще са ви необходими максимум 45 минути. Веднъж започнат, тестът трябва да бъде направен докрай без прекъсване.

За да запчнете теста, последвайте линка по-долу. Ще е необходимо да въведете името си и номер на резервация (booking number). Вместо номер на резервация, моля въведете "IELTS".

Направете теста тук

Възможности за плащане:

  • в брой
  • с дебитна или кредитна карта
  • по банков път.

Получател: Британски съвет - клон България

Банка: Ситибанк Европа АД, клон България                               
Банков код: CITIBGSF                                        
IBAN: BG07 CITI 9250 1051 0015 00 

Имате въпроси?

Свържете се с нашия Център за връзки с клиенти. Работното ни време е от понеделник до петък, от 09:00 до 18:00 ч.