Регистрацията за курс в Британски съвет е бърза и лесна

Ако вие или вашето дете вече учите в Британски съвет, свържете се с нас и ще ви запишем за следващ курс.

Ако се записвате за първи път или последният ви курс при нас е приключил преди повече от 6 месеца, моля следвайте стъпките по-долу:

Стъпка 1

Разгледайте голямото разнообразие от курсове по английски, които предлагаме.

Стъпка 2

Резервирайте безплатен тест за определяне на нивото като изберете удобен ден и час.

Тест за възрастни

Ако искате да се запишете на курс по английски за възрастни, ще е необходимо първо да направите онлайн писмената част на теста за определяне на ниво, а след това да посетите нашия офис за разговор с преподавател. В имейла, който ще получите за потвърждение на резервацията ви (от стъпка 2), ще има линк към онлайн теста, който трябва да направите вкъщи, преди да ни посетите.

Тест за деца и ученици

Ако искате да запишете вашето дете, целият тест за определяне на нивото (както писмената, така и устната част) ще се проведе на място в офиса на Британски съвет.

Стъпка 3

  • Посетете нашия офис в предварително запазения ден и час. Ако се записвате за курс за възрастни, е необходимо да сте направили онлайн теста за определяне на ниво поне 24 часа преди резервацията ви за разговор с преподавател.
  • Всички бъдещи курсисти ще разговарят с наш преподавател, който ще препоръча подходящо ниво на обучение.

Стъпка 4

  • След разговора с преподавател ще научите какво е текущото ви (или на вашето дете) ниво на владеене на английски.
  • На базата на това ниво, консултантите от нашия Център за обслужване на клиенти ще ви помогнат да изберете най-подходящия курс, който да е в удобно за вас време. Ще ви обяснят и какви са вариантите за заплащане на курса (в брой, с дебитна/кредитна карта или банков превод). 
  • Ако в момента няма свободни места за избрания от вас курс, ще ви включим в списъка с желаещи и ще ви се обадим веднага щом се освободи място. 
  • Моля имайте предвид, че при записване на курсисти под 18 години изискваме мобилен телефонен номер и имейл на родител или настойник.

Вижте още