Записването на курс в Британски съвет е лесно и удобно

Ако вие или вашето дете вече учите в Британски съвет, свържете се с нас и ще ви запишем за следващ курс.

Ако се записвате за първи път или последният ви курс при нас е приключил преди повече от 6 месеца, моля следвайте стъпките по-долу:

Стъпка 1

Разгледайте голямото разнообразие от курсове по английски, които предлагаме.

Стъпка 2

Резервирайте безплатен тест за определяне на нивото като изберете удобен ден и час.

Тестове за групи Early Years (4-6 години)
Ако детето ви е на възраст от 4 до 6 години, няма нужда от тест за ниво. За да направите записване за някоя от групите Early Years е необходимо единствено да попълните регистрационен формуляр в нашия Център за обслужване на клиенти. 

Тестове за групи Primary (6-12 години)
За децата от възрастова група Primary (6 до 12 години), целият тест за определяне на нивото (както писмената, така и устната част) се провежда на място в офиса на Британски съвет.

Тестове за групи Secondary (13-17 години) и за възрастни (18+ години)
Ако искате да се запишете на курс по английски за възрастни или за групи Secondary на курсовете за деца, ще е необходимо първо да направите онлайн писмената част на теста за определяне на ниво, а след това да посетите нашия офис за разговор с преподавател. С имейла за потвърждение на резервацията ви за тест, ще получите и линк към онлайн теста, който трябва да направите вкъщи, преди да ни посетите.

Стъпка 3

Посетете нашия офис в предварително запазения ден и час.

  • Необходимо е да сте направили онлайн теста за определяне на ниво поне 24 часа преди резервацията ви за разговор с преподавател.
  • Всички бъдещи курсисти ще разговарят с наш преподавател, който ще препоръча подходящо ниво на обучение.

Стъпка 4

Изберете най-подходящия курс.

  • След разговора с преподавател ще научите какво е текущото ви (или на вашето дете) ниво на владеене на английски.
  • На базата на това ниво, консултантите от нашия Център за обслужване на клиенти ще ви помогнат да изберете най-подходящия курс, който да е в удобно за вас време. Ще ви обяснят и какви са вариантите за заплащане на курса (в брой, с дебитна/кредитна карта или банков превод). 
  • Ако в момента няма свободни места за избрания от вас курс, ще ви включим в списъка с желаещи и ще ви се обадим веднага щом се освободи място. 
  • Моля имайте предвид, че при записване на курсисти под 18 години изискваме мобилен телефонен номер и имейл на родител или настойник.