Регистрацията за курс в Британски съвет е бърза и лесна

Ако вие или вашето дете вече учите в Британски съвет, свържете се с нас и ще ви запишем за следващ курс.

Ако се записвате за първи път или последният ви курс при нас е приключил преди повече от 6 месеца, моля следвайте стъпките по-долу:

Стъпка 1

Разгледайте голямото разнообразие от курсове по английски, които предлагаме.

Стъпка 2

Резервирайте безплатен тест за определяне на нивото като изберете удобен ден и час.

Тест за възрастни и ученици

Ако искате да се запишете на курс по английски за възрастни или за ученици за групи Lower and Upper Secondary, ще е необходимо първо да направите онлайн писмената част на теста за определяне на ниво, а след това да посетите нашия офис за разговор с преподавател. В имейла, който ще получите за потвърждение на резервацията ви (от стъпка 2), ще има линк към онлайн теста, който трябва да направите вкъщи, преди да ни посетите.

Тест за деца

Ако искате да запишете вашето дете (на възраст под 12 години), целият тест за определяне на нивото (както писмената, така и устната част) ще се проведе на място в офиса на Британски съвет.

Стъпка 3

  • Посетете нашия офис в предварително запазения ден и час. Необходимо е да сте направили онлайн теста за определяне на ниво поне 24 часа преди резервацията ви за разговор с преподавател.
  • Всички бъдещи курсисти ще разговарят с наш преподавател, който ще препоръча подходящо ниво на обучение.

Стъпка 4

  • След разговора с преподавател ще научите какво е текущото ви (или на вашето дете) ниво на владеене на английски.
  • На базата на това ниво, консултантите от нашия Център за обслужване на клиенти ще ви помогнат да изберете най-подходящия курс, който да е в удобно за вас време. Ще ви обяснят и какви са вариантите за заплащане на курса (в брой, с дебитна/кредитна карта или банков превод). 
  • Ако в момента няма свободни места за избрания от вас курс, ще ви включим в списъка с желаещи и ще ви се обадим веднага щом се освободи място. 
  • Моля имайте предвид, че при записване на курсисти под 18 години изискваме мобилен телефонен номер и имейл на родител или настойник.

Вижте още