Записването на курс в Британски съвет е лесно и удобно

  • Ако вие или вашето дете вече учите в Британски съвет, свържете се с нас и ще ви запишем за следващ курс. 
  • Ако детето ви е на възраст от 4 до 6 години, няма нужда от тест за ниво. Необходимо е единствено да попълните регистрационен формуляр в нашия Център за връзки с клиенти.
  • Ако вие или вашето дете се записвате за първи път или последният ви курс при нас е приключил преди повече от 6 месеца, моля следвайте стъпките по-долу:

Стъпка 1 – Направете безплатен тест за определяне на нивото 

Тестове за групи Primary (6-12 години)

За децата от възрастова група Primary (6-12 години), целият тест за определяне на нивото – както писмената, така и устната част, се провежда на място в офиса на Британски съвет.

Резервирайте тест тук

Тестове за групи Secondary (13-17 години)

Бъдещите курсисти от възрастова група Secondary (13-17 години) е необходимо първо да направят онлайн писмената част на теста за определяне на ниво, а след това да посетият нашия офис за разговор с преподавател. Резервирайте ден и час за разговора с преподавател и в имейла за потвърждение на резервацията ще получите линк към онлайн теста, който трябва да бъде направен преди да ни посетите.

Направете резервация тук

Тестове за възрастни (18+ години)

Ако искате да се запишете на курс по английски за възрастни е необходимо първо да направите онлайн писмената част на теста за определяне на ниво, а след това да посетите нашия офис за разговор с преподавател. Резервирайте ден и час за разговора с преподавател и в имейла за потвърждение на резервацията ще получите линк към онлайн теста, който трябва да направите преди да ни посетите.

Направете резервация тук

Тестове за курсовете за подготовка за изпита IELTS

За да бъде по-удобно за вас, тестът за определяне на нивото за подготвителните курсове за IELTS е изцяло онлайн.

Резервирайте тест тук

Стъпка 2  – Посетете ни в запазения ден и час

  • Всички бъдещи курсисти ще разговарят с наш преподавател, който ще препоръча подходящо ниво на обучение.

Стъпка 3 – Изберете най-подходящия курс

  • След разговора с преподавател ще научите какво е текущото ви (или на вашето дете) ниво на владеене на английски.
  • На базата на това ниво, консултантите от нашия Център за обслужване на клиенти ще ви помогнат да изберете най-подходящия курс, който да е в удобно за вас време. Ще ви обяснят и какви са вариантите за заплащане на курса (в брой, с дебитна/кредитна карта или банков превод). 
  • Ако в момента няма свободни места за избрания от вас курс, ще ви включим в списъка с желаещи и ще ви се обадим веднага щом се освободи място. 
  • Моля имайте предвид, че при записване на курсисти под 18 години изискваме мобилен телефонен номер и имейл на родител или настойник.