Вижте възможностите за работа, които предлагаме и се присъединете към нашата международна организация, която работи с над 100 страни по целия свят.

Ние осъществяваме дейността си по два начина – работим директно с хората, помагайки им да трансформират живота си, както и с държавните власти и други партньори, с които успяваме да допринесем за по-голямо и дългосрочно въздействие. 

Насърчаваме личното и професионално развитие чрез обучение за служителите, насоки и подкрепа по време на работния процес и съдействие за индивидуално образование. Предлагаме гъвкави схеми на работа и редица други предимства, специфични за съответните позиции.

Стремим се да предоставим приобщаващо пространство за работа. Създаваме възможности и намаляваме пречките, особено за хората от малцинствените групи. Гарантираме, че в нашите процеси за набиране и подбор, управление и заплащане няма неоправдана дискриминация, както и че повишаването в длъжност и задържането на работното място се провеждат по справедлив начин във всички сфери на нашата дейност.

Свободни позиции

В момента няма свободни позиции в Британски съвет в България. 

За информация относно други позиции в Британски съвет, посетете нашия глобален кариерен портал. 

Кандидатстване за работа като преподавател

През цялата година приемаме кандидатури от преподаватели по английски за работа на граждански договор (hourly paid), тъй като постоянно разширяваме екипа си от опитни и висококвалифицирани учители. Изискванията ни към преподавателите са да имат минимум: 

  • бакалавърска степен;
  • международно призната квалификация за преподаване на английски език т.е. Cambridge CELTA, Trinity TESOL;
  • 2 или повече години опит в преподаването на английски език на пълен работен ден (преди или след CELTA/TESOL);
  • отлично владеене на английски език.

Ако смятате, че отговаряте на тези изисквания и се интересувате от възможността да преподавате английски език при нас, моля пишете ни на learnenglish@britishcouncil.bg, за да ви изпратим формуляр за кандидатстване. 

Вижте още