Inforgraphic - Why study in the UK

Искате ли да учите в британски университет, колеж, пансион или английски езиков център?

Обучението в Обединеното кралство ви предлага образование на световно ниво, международно признати квалификации и изключителни кариерни възможности.

Също така ще намерите и най-важните насоки относно обучението в Обединеното кралство – от избора на образователна програма и планиране на пътуването ви до създаването на приятелства и адаптирането към британското време!

 

Защо да изберем образование в Обединеното кралство?

Знаете ли, че:

  • Четири от шестте водещи университета в света са в Обединеното кралство?
  • Обединеното кралство е сред водещите страни в света в областта на научните изследвания?
  • Обединеното кралство е най-популярната страна в света за обучение по английски език?
  • Чужденците завършили в Обединеното кралство, получават значително по-високо средно заплащане в сравнение с това, което биха получавали, ако са се дипломирали в родната си страна?

Образованието в Обединеното кралство цели да ви зареди с вдъхновение, за да развиете своите знания и умения, да ви предостави свобода за творчество и подкрепа, за да дадете най-доброто от себе си.

В образователните програми от Обединеното кралство ще придобиете умения и квалификации, които ще ви помогнат да успеете в избраната кариера. А извън класната стая ще имате възможност да опознаете уникалните градове, природа и култура на Обединеното кралство!

Открийте още причини да изберете образование от Обединеното кралство.

Възможности за вашето обучение в Обединеното кралство

Искате ли да намерите образователна програма или стипендия в Обединеното кралство? Може би имате нужда от помощ, за да решите какво и къде да учите? Ние можем да ви помогнем.

На сайта Education UK можете да разгледате хиляди образователни програми и стипендии в Обединеното кралство, като използвате нашите търсачки и ресурси. Изброили сме квалификации като бакалавърски степени, Национална диплома за висше образование (HND), магистърски степени, магистратури по бизнес администрация (MBA), докторска степен (PhD). Също така можете да научите повече за курсове по английски език.

За по-малките ученици можете да разгледате информация за пансионни училища в Обединеното кралство и езикови курсове за деца и тинейджъри.

Научете повече за различните видове образователни програми, квалификации и различните образователни системи за Англия, Северна Ирландия,  Шотландия и Уелс в раздела Възможности за вашето обучение в Обединеното кралство.

Практически съвети преди да заминете

Ако планирате да учите в Обединеното кралство, можем да ви помогнем! Подготвили сме практически съвети относно визи, стипендии, настаняване, здраве, безопасност, пътуване и много други.

Прочетете сайта Education UK за практически съвети преди да заминете.

Какво е да живееш и учиш в Обединеното кралство?

От Студентските съюзи, нощния живот и общуването до храни, напитки, религия и времето, научете какво е да живееш и учиш в Обединеното кралство на сайта Education UK.

Можете също да гледате филми и да четете блогове написани от чуждестранни студенти.