Study in the UK

Световен лидер в образованието

Всяка година Обединеното кралство посреща над 400 000 международни студенти. И лесно се вижда защо!

На върха на световните класации, британските университети са известни с това, че развиват у студентите уменията, които търсят работодателите. Не става въпрос само за посещаване на лекции – активно ще работите със своите преподаватели чрез интересни семинари, дискусии и проекти с практическа насоченост. Това ще ви помогне да развиете критично мислене, креативност и увереност.

Освен обучението в някои от най-добрите и най-известни университети, ще имате достъп и до съвременно оборудване на световно ниво, благодарение на традициите на Великобритания в изследователската работа. Британското образование ще ви помогне също да развиете уменията си по английски и да говорите свободно и уверено – качество, което се цени от работодателите по целия свят. 

Студентският живот във Великобритания

Каквито и желания да ви водят тук и независимо дали учите за бакалавърска или по-висока степен, в пансионно училище или колеж, ще се обучавате в безопасна и мулти-културна среда. По време на следването си ще получавате подкрепата, от която имате нужда, тъй като всички британски образователни институции предлагат добре развити услуги за подпомагане живота на студентите. На разположения са и множество културни приключения – от музикални фестивали и футболни мачове до древни замъци и богат нощен живот.

Добра инвестиция в бъдещето

С разходи, които са по-ниски от тези в Австралия и САЩ, и достъп до висше образование на световно ниво, можете да сте спокойни, че сте направили много добра инвестиция в бъдещето.

Научете повече за британското образование на специализирания ни уебсайт Study UK. 

Вижте още

Споделете това