3Д сигурността (3D Secure) е допълнителна защита на онлайн трансакциите, осигурена от Вашата банка, и обикновено се нарича "Verified by Visa" или "Mastercard Securecode".

След като въведете данните от картата за плащане, ще се зареди допълнителен прозорец, генериран от Вашата банка. Може да има малки разлики в начина, по който изглежда този прозорец, в зависимост от банката, която го генерира, но в него можете да очаквате следната информация:

Моля, въведете необходимата информация и натиснете бутона "Submit" (Подай/Изпрати), за да удостоверите автентичността на плащането.

Ако не знаете паролата си (или не сте активирали защитата "3Д сигурност"), следвайте инструкциите как да направите това. Ако не виждате инструкции или ако имате някакви въпроси, свържете се с Вашата банка, за да ви помогнат.

Ако банката Ви не предлага защитата "3Д сигурност" (3D Secure), моля свържете се с организаторите на събитието, за което искате да се регистрирате, за да обсъдите алтернативни начини за плащане.

Може да има други причини, поради които резервацията Ви да е неуспешна. Ако не сте сигурни каква е причината да не можете да завършите регистрацията, моля свържете се с организаторите на събитието.

Споделете това