Бизнес парк София, разположен в Младост 4, е най-големият офис парк в Централна и Източна Европа. Той е център за водещи компании от различни индустрии и дом на 75% от мултинационалните компании от Fortune 500, опериращи в Централна и Източна Европа.
27 май 2024, понеделник

 

Британски съвет, организацията за културни връзки и образователни възможности на Обединеното кралство, ще открие втория си учебен център в българската столица през септември, в контекста на началото на новата учебна година. Разположен в Бизнес парк София, в квартал Младост 4, новият клон ще споделя пространство със 75% от мултинационалните компании от Fortune 500, опериращи в Централна и Източна Европа.

Откриването е част от плана за разширяване на Британски съвет в този регион и има за цел да доближи своето предложение за обучение до софиянци, на място, избрано от самите курсисти по време на проведени качествени проучвания.

„Наблюдаваме нарастващо търсене на присъствено обучение в София, особено за по-малки деца. През изминалата година България беше втората най-бързо развиваща се учебна организация в цялата глобална мрежа на Британски съвет“, отбелязва Олга Соколова, бизнес мениджър за Британски съвет в България, Грузия, Румъния и Украйна.

Разположен в един от най-модерните, развити и лесно достъпни райони на София, Британски съвет Бизнес парк София ще предлага пълното портфолио на организацията от курсове по английски език и подготовка за изпити. Learning Time with Timmy за най-малките, Primary и Secondary Plus за ученици от начален, среден и горен курс на обучение ще съставят предложението за деца и тийнейджъри.

Възрастните ще имат достъп до курсове по общ английски (от основно ниво до ниво на свободно владеене), курсове и обучение по бизнес английски и подготвителни курсове за изпитите Cambridge и IELTS. За повече информация какво предлага новият учебен център, моля, свържете се с Британски съвет на имейл адрес contact@britishcouncil.bg.

Вижте още

Споделете това