Ако досега не сте учили при нас или последният ви курс в Британски съвет е приключил преди повече от 6 месеца, ще е необходимо да направите безплатен тест за определяне на нивото. Това става бързо и лесно, в две стъпки: 

1. Изберете тест

Разгледайте списъка по-долу и изберете тест за съответната възрастова група или вид курс.

  • Ако тестът има писмена и устна част, системата ще ви предложи първо да изберете удобно за вас време за устната част и след това ще получите имейл с линк към писмената част на теста, която трябва да се направи онлайн.
  • Ако тестът е само с писмена част, ще можете директно да го направите онлайн.

2. Посетете ни или ни се обадете

  • Ако тестът включва устна част (разговор с преподавател), моля елате в нашия офис навреме за часа, който сте запазили.
  • Ако тестът включва само онлайн писмена част, след като я направите можете да ни се обадите по телефона или да ни посетите в удобно за вас време между 09:00 и 18:00 ч. от понеделник до петък.

Нашите консултанти ще ви помогнат да изберете най-подходящия курс за вашите или на вашето дете нужди. Ако в момента няма свободни места за предпочитания от вас курс, ще ви включим в списъка с желаещи и ще ви се обадим веднага щом се освободи място.

Система за резервации

Тест за ниво НЕ е необходим за деца на възраст от 4 до 6 години или настоящи курсисти, които се презаписват за следващ курс.

 

Други тестове 

Тестове за курсовете за подготовка за изпита IELTS

Тестът за определяне на нивото за подготвителните курсове за IELTS е изцяло онлайн. Има 130 въпроса, за които ще са ви необходими максимум 45 минути. Веднъж започнат, тестът трябва да бъде направен докрай без прекъсване. За да започнете теста, последвайте линка по-долу. Ще е необходимо да въведете името си и номер на резервация (booking number). Вместо номер на резервация, моля въведете "IELTS".

Направете теста тук

Тестове за курсовете по разговорен английски

Тестът за определяне на нивото за курсовете по разговорен английски е изцяло онлайн. Има 130 въпроса, за които ще са ви необходими максимум 45 минути. Веднъж започнат, тестът трябва да бъде направен докрай без прекъсване. За да започнете теста, последвайте линка по-долу. Ще е необходимо да въведете името си и номер на резервация (booking number). Вместо номер на резервация, моля въведете "Speaking course".

Направете теста тук

Възможности за плащане:

  • в брой
  • с дебитна или кредитна карта
  • по банков път.

Данни за плащане по банков път

Получател: Британски съвет - клон България

Банка: Ситибанк Европа АД, клон България                               
Банков код: CITIBGSF                                        
IBAN: BG07 CITI 9250 1051 0015 00 

Имате въпроси?

Свържете се с нашия Център за връзки с клиенти. Работното ни време е от понеделник до петък, от 09:00 до 18:00 ч.