Sofia Science Festival
Date
06 октомври 2015, вторник -
09:00 до 18:00
Location
Гьоте-институт България

Международен уъркшоп за добри практики в преподаването на наукa в училищата в България, Гърция и Сърбия

Вие сте учител, студент, изследовател или експерт по образованието, заинтересован от науката? Искате да споделите идеите и опита си за това как преподаването на научни дисциплини може да се подобри, да стане вълнуващо и привлекателно за студентите? 

Британски съвет и Форум Демокрит Ви канят на Международния уъркшоп за добри практики в преподаването на наукa в училищата в България, Гърция и Сърбия. Това еднодневно събитие ще се проведе на 6 октомври в Гьоте-институт, ул. Будапеща 1, гр. София. Официален език ще бъде английският.

Събитието е част от проекта MARCH (MAke science Real in sCHools). Уъркшопът ще се фокусира върху методологии на преподаване и примери за добре протекъл образователен процес при науката, технологиите, инженерството и математика в български, гръцки и сръбски училища. Неговата цел е да събере учители, студенти, изследователи, експерти по образованието и взимащите решения за образованието с партньори на проекта от Германия, Гърция, Обединеното кралство, Литва, Португалия, Сърбия и България.

За да вземете участие, моля регистрирайте се онлайн

Повече информация за събитието, както и подробната му програма ще бъдат изпратени на регистриралите се участници.

Category icon
What's on
Споделете това