Date
16 ноември 2019, събота -
19:00 до 23:30
Location
Cinema City

Джилиън Андърсън (“Досиетата Х“, спектакъл “Трамвай Желание“) и Лили Джеймс (“Mamma Mia! Отново заедно“) са изпълнителите на главните роли в спектакъла “Всичко за Ийв“, който се излъчва в кината в цял свят, на живо от Уест енд в Лондон.

"Всичко за Ийв" разказва историята на Марго Чанинг. Легендата. Истинската звезда на театъра. Тя е в светлината на прожекторите, винаги е била. И изведнъж се появява Ийв. Най-голямата й почитателка. Младата, хубава Ийв. Златното момиче, обикновеното съседско момиче. Но вие знаете всичко за Ийв... или?

Разгръщайки завесата към цял свят от ревност и амбиция, Иво ван Хове, един от най-иновативните театрални режисьори в света ("Мрежа" и “Поглед от моста“ от програмата NT Live на Британския национален театър), ни задава въпроса: защо увлечението ни по славата, младостта и търсенето на идентичност никога няма да отмре? В новата си  продукция, адаптация по филма на Twentieth Century Fox от 1950 г. от  Джоузеф Л. Манкевич и пиесата "Мъдростта на Ийв" от Мери Ор, Иво ван Хове ни представя своя сценичен отговор. 

Декорите и осветлението са на Ян Версуейвелд.
Костюми – Ан Дихайз.
Музика – Пи Джей Харви (двукратна носителка на наградата "Мъркюри")
Звук: Том Гибънс, кастинг: Джулия Хоран.  

Прожекции в България

  • 16 ноември 2019 г. от 19:00 ч. в кината на Cinema City в Пловдив, Бургас, Варна и Русе
  • 16 ноември 2019 г. от 17:30 ч. в Cinema City – Mall of Sofia и от 20:30 в Cinema City – Paradise Center

Прожекциите са част от програмата NT Live на Британския национален театър за излъчване на хитови театрални продукции от Обединеното кралство в кина по целия свят. Организира се от Cinema City, в партньорство с Британски съвет и Програма "Култура" на Столична община. 

Субтитри на български и дистрибутор за България: Cikanek Management.

Tag icon
Театър, Визуални изкуства
Category icon
Арт екран, Календар
Споделете това