©

NT Live

Date
18 февруари 2015, сряда -
19:00 до 23:59
Location
Cinema City (Mall of Sofia)

Представлението съдържа теми за възрастни и голота. Подходящо е за зрители над 18 години.

Британски съвет и Cinema City отново ви канят да гледате на кино най-доброто от театралната сцена в Обединеното кралство. Световно известната танцова компания DV8 Physical Theatre представя новия си въздействащ спектакъл на сцената на Британския национален театър в Лондон. В репертоара на DV8 Physical Theatre има 18 танцови театрални представления и 4 телевизионни филма, удостоени с повече от 50 национални и международни отличия.

Новият им спектакъл "ДЖОН" разказва автентична история по действителни случаи, която съчетава движение и говоримо слово, за да създаде наситено и впечатляващо театрално преживяване.

Лойд Нюсън, художественият директор на DV8, разговаря с над 50 мъже, задавайки им откровени въпроси за любовта и секса. Един от тези мъже е Джон. Така се създава история, която е едновременно невероятна и трогателна. Години на престъпления, употреба на дрога и борба за оцеляване тласкат Джон към търсене, в което животът му се слива с този на други хора на неочаквано и неизвестно за мнозина място. 

Не пропускайте този нов и очакван с нетърпение спектакъл. Можете да гледате "ДЖОН" на запис на 11 и 18 февруари, от 19:00ч само в Cinema City в Mall of Sofia. 

Онлайн резервациите на билети на www.cinemacity.bg важат до 3 дни преди датата на прожекцията. Ако до тогава не бъдат закупени от касите на Cinema City билетите се освобождават за продажба.

Представлението е на английски език, със субтитри на български. 

* * *

Сателитното излъчване на постановките на Кралския национален театър е част от глобалната програмата National Theatre LIVE, която се осъществява в България от Британски съвет и Cinema City, в партньорство с Програма „Световен театър в София” на Международен театрален фестивал „Варненско лято” и Столична община, с медийното партньорство на безплатния културен гайд „Програмата”.

Научете повече за NT Live

Category icon
What's on, Arts on Screen
Споделете това