NT Live: Of Mice and Men
©

NT Live

Date
18 март 2015, сряда -
19:00 до 23:59
Location
Cinema City (Mall of Sofia)

Британски съвет и Cinema City отново ви канят да гледате на кино най-доброто от световната театрална сцена. Не пропускайте хитовата продукция на Бродуей "За мишките и хората", заснета по време на представление от екип на Британския национален театър. В нея участват номинираният за Оскар и носител на наградата "Златен глобус" Джеймс Франко (127 часа, Милк) и номинираният за наградата "Тони" Крис О‘Дауд.

Забележителна интерпретация на едноименната пиеса на Нобеловия лауреат Джон Стайнбек, представлението представя разтърсващ портрет на американския дух и сърцераздирателно свидетелство за силата на приятелството.

Режисьор на „За мишките и хората“ е Анна Д. Шапиро, носилка на наградата "Тони" и наградата на театралната критика. Ще видим още Лейтън Миъстър и Джим Нортън, също носител на наградата „Тони“. Самата постановка е номинирана за две награди "Тони", сред които номинацията на Крис О’Дауд за най-добро актьорско изпълнение на главна роля в пиеса. 

Спектакълът, определен от сп. "Тайм" като "затрогващ шедьовър", може да бъде гледан на запис само в Cinema City в Mall of Sofia на 11 и 18 март от 19:00ч. 

Онлайн резервациите на билети на www.cinemacity.bg важат до 3 дни преди датата на прожекцията. Ако до тогава не бъдат закупени от касите на Cinema City билетите се освобождават за продажба.

Представлението е на английски език, със субтитри на български. 

* * *

Сателитното излъчване на постановките на Кралския национален театър е част от глобалната програмата National Theatre LIVE, която се осъществява в България от Британски съвет и Cinema City, в партньорство с Програма „Световен театър в София” на Международен театрален фестивал „Варненско лято” и Столична община, с медийното партньорство на безплатния културен гайд „Програмата”.

 

Category icon
What's on, Arts on Screen
Споделете това