NT Live: No Man's Land
Date
25 октомври 2017, сряда до 19 ноември 2017, неделя
Location
Cinema City

Представлението "Ничия земя" събира на една сцена двама от най-забележителните британски актьори - сър Иън Маккелън ("Властелинът на пръстените", "Хобит") и Патрик Стюарт ("Стар трек"). Не пропускайте превъзходната нова постановка на тази класическа комедия от Харолд Пинтър.

В една лятна нощ двамата застаряващи писатели, Хърст и Спунър, се срещат в кръчма в Хампстед, а после си допиват в бляскавия дом на Хърст. Количеството алкохол нараства, историите им стават все по-невероятни и оживеният разговор се превръща в изобличаваща игра на надмощие, допълнително усложнена от прибирането у дома на двама лукави млади мъже.

След изключително успешен гастрол на Бродуей, сър Иън Маккелън и Патрик Стюарт отново са на лондонския Уест Енд, където представлението е заснето на живо и пред публика. Участват също Оуен Тийл и Деймиън Молони. След края на представлението можете да гледате ексклузивно интервю с актьорите и режисьора Шон Матиас.

Прожекции в България

25 октомври, 19:00 Cinema City Sofia - Mall of Sofia
4 ноември, 19:00

Нощ на театрите
Гледайте във всички кина на Cinema City в
София, Пловдив, Бургас, Русе и Стара Загора.

19 ноември, 19:00 Cinema City Sofia - Mall of Sofia

Автор: Харолд Пинтър
Режисьор: Шон Матиас
Участват: Иън Маккелън, Патрик Стюарт, Оуен Тийл, Деймиън Молони

Продължителност: 150 мин. (с антракт)

Прожекциите се организират от Cinema City в партньорство с Британски съвет. Проектът се финансира по Програма "Култура" на Столична община.

Превод на български и дистрибутор за България: Cikanek Management.

Tag icon
Театър
Category icon
Календар, Арт екран
Споделете това