NT Live - A Small Family Business
NT Live - A Small Family Business ©

NT Live

Date
25 юни 2014, сряда -
19:00 до 23:59
Location
Cinema City (Mall of Sofia)

Британски съвет България и Cinema City отново ви канят да гледате най-доброто от британския театър. Не пропускайте комедията „Малък семеен бизнес“ на Британския национален театър.

Джак Макракън е човек на принципите в един корумпиран свят. Но не задълго. Минути след като поема бизнеса на тъста си, го посещава частен детектив, въоръжен с компрометираща информация. Почтеността на Джак отстъпва при разкритието, че роднините му са крадци и прелюбодейци, ограбващи семейния бизнес. Личният интерес взема връх, сривайки принципите и комичната истерия, обзела героите, кулминира в зловещо решение...

Необуздано разобличение на предприемаческата алчност, комедията на Алън Ейкборн (носител на наградата „Оливие”, известен с поредицата си комедии на съвременните нрави като „Фарс в спалнята”, „Общо неодобрение” ) се връща в Британския национален театър за първи път след сензационната си премиера през 1987 г. когато спечели наградата на в. „Ивнинг стандард” за най-добра пиеса.

Не пропускайте възможността да гледате тази постановка само в Cinema City в Mall of Sofia. Представлението ще бъде показано на запис на 25 юни и 2 юли, от 19:00ч. 

Онлайн резервациите на билети на www.cinemacity.bg важат до 3 дни преди датата на прожекцията. Ако до тогава не бъдат закупени от касите на Cinema City билетите се освобождават за продажба.

Представлението е на английски език, със субтитри на български. Моля, имайте предвид, че е възможно да има разминаване между предварително преведените субтитри и театралното действие.

* * *

Сателитното излъчване на постановките на Кралския национален театър е част от глобалната програмата National Theatre LIVE, която се осъществява в България от Британски съвет и Cinema City, в партньорство с Програма „Световен театър в София” на Международен театрален фестивал „Варненско лято” и Столична община.

Вижте още

Category icon
What's on, Arts on Screen
Споделете това