Date
22 януари 2015, четвъртък -
20:45 до 23:59
Location
Cinema City (Mall of Sofia)

Подходящо за лица над 10 години

Британски съвет и Cinema City отново ви канят да гледате на кино най-доброто от британския театър, предавано на живо от Лондон.

Не пропускайте хитовата продукция "Островът на съкровищата". Романът на Робърт Луи Стивънсън, в който се преплитат темите за братоубийство, богатство и бунт, оживява в новата сценична адаптация от Брайъни Лейвъри. 

Тъмна, бурна нощ. Не трепка ни звездица. Джим, внучката на ханджията, отваря портите пред застрашително изглеждащ непознат. Старият моряк носи огромна пътническа ракла, пълна с тайни. Джим го поканва да влезе и… нейното опасно пътешествие започва.

Представлението ще бъде излъчено на живо на 22 януари (четвъртък) от 20:45ч. само в Cinema City в Mall of Sofia. Повторение на автентичен запис от същата вечер можете да гледате на 28 януари (сряда), от 19:00ч.

Представлението е на английски език, със субтитри на български. 

* * *

Сателитното излъчване на постановките на Кралския национален театър е част от глобалната програмата National Theatre LIVE, която се осъществява в България от Британски съвет и Cinema City, в партньорство с Програма „Световен театър в София” на Международен театрален фестивал „Варненско лято” и Столична община, с медийното партньорство на безплатния културен гайд „Програмата”.

Category icon
What's on, Arts on Screen
Споделете това