BPP University logo
Date
15 юни 2016, сряда -
17:30 до 19:00
Location
Британски съвет, зала Палавееви

Ще бъдем домакин на събитие на BPP University, който участва в изложението на британското образование Education UK, организирано от Британски съвет през октомври миналата година.

Покана от BPP University

Искате ли през септември вече да сте студенти в Англия? А искате ли да учите в университет, който ще ви подготви именно за професията, която сте избрали? Заповядайте да се запознаем в Британски съвет в София в сряда, 15 юни, от 17:30ч., за да чуете нашето предложение.

Като университет на професиите, BPP University ви предлага образованието и практическите умения, които са ви нужни, за да започнете успешно професионалната си кариера. Ние предлагаме бакалавърски и магистърски програми в областите: Право, Бизнес, Банки и Финанси, Счетоводство и Психология. Ние работим в тясно сътрудничество с едни от най-престижните международни компании като KPMG, Lloyds Bank и Tui. Това ни позволява да предложим на нашите студенти разнообразни професионални програми, които им помагат да се реализират успешно в бъдеще. BPP University разполага с учебни корпуси в ключови градове във Великобритания и така нашите студенти могат да избират дали да учат в Лондон, Бирмингам, Манчестър или Лийдс.

Ще ви очакваме в Британски съвет, за да ви разкажем повече за нашите програми, професионалните възможности, които предлагаме и отворените програми, които започват през септември.

Category icon
What's on
Споделете това