Sir Richard Branson
Date
19 май 2017, петък -
19:00 до 21:00
Location
Зала 1 на НДК

Една от най-харизматични личности в световния бизнес – сър Ричард Брансън, пристига в България. На 19 май той ще изнесе публична лекция в зала 1 на НДК, в която ще окуражи предприемчивите хора у нас да вярват в успеха си и да търсят път към реализирането му. Основните теми в лекцията му ще бъдат:

  • Личен път към успеха;
  • Предприемачество, вкл. в корпоративна среда;
  • Образование;
  • Иновации;
  • Устойчиво развитие на бизнеса и икономиката. 

Ричард Брансън е един от най-успешните британски предприемачи. Той е основател на конгломерата Virgin Group, в който влизат над 400 компании, включително звукозаписната Virgin Records, телекомуникационната Virgin Mobile и авиокомпанията Virgin Atlantic. За Virgin работят над 60 хиляди души в 50 страни.

Освен като изключително успешен бизнесмен, Брансън е известен и като човек с приключенски дух. Той стои зад проекти като опита за най-бързото прекосяване на Атлантика и основаване на компания за… космически пътешествия, която е факт и се казва Virgin Galactic. Бизнесът е средство за положителна промяна на света – включително като се ангажира с решаването на сериозните социални и екологични проблеми на днешния ден, убеден е Брансън. 66-годишният бизнесмен държи много и на връзката с хората. Tой е един от най-активните британци в социалните мрежи като Twitter.

Билети за лекцията можете да закупите в системата на Ticketportal. 

Събитието е организирано от Archventure, Ltd.

Партньори: Национален дворец на културата, Българска агенция за инвестиции, Българска търговско-промишлена палата, Бизнес Парк София, Capital Fort, Confindustria Bulgaria, Британски съвет, Start It Smart, Shreya

Ексклузивен медиен партньор: bTV Media Group

Tag icon
Наука и технологии, Умения, Професионално развитие
Category icon
What's on
Споделете това