курсисти

Ако преподавате английски или работите в областта на езиковото обучение, имаме много безплатни ресурси в помощ на дейността ви.

Можете да:

  • изтеглите безплатни планове на уроци и учебни материали
  • намерите съвети, статии и информация за професионално развитие, конференции и квалификации
  • се присъедините към дискусионни групи и да получите достъп до материали за обучение.

Научете повече на нашия уебсайт TeachingEnglish или вижте по-долу какво можете да намерите в отделните му раздели.

Обучение на учители

Предлагаме голямо разнообразие от курсове за обучение на учители като например за преподаване в начален и горен курс, използване на технологии в класната стая и много други.  Научете повече за обучението на учители от общата информация на сайта TeachingEnglish или посетете директно страницата ни с информация за онлайн курсовете, които се предлагат в България.

Учебни ресурси

Ако сте преподавател по английски с натоварен график или търсите помощни материали за своите часове, можем да помогнем с колекция от безплатни материали, които можете да намерите на специалния уебсайт на Британски съвет за учители. Научете повече за учебните ресурси, които предлагаме.

Планове на уроци

Разработените от нас планове на уроци предлагат различни серии от занимания, които можете да използвате в класната стая, включително необходимите работни файлове за изтегляне. Преподавателите по английски, нуждаещи се от материали за своите уроци, могат да разчитат на Британски съвет за помощ с редовно обновявани планове на уроци и материали за класната стая. Научете повече за нашите планове на уроци.

Занимания в класната стая

Ако търсите учебни материали можем да ви помогнем с редовно обновявани ресурси със занимания за класната стая. Научете повече за нашите материали за занимания в класната стая.

Професионални статии

За учители по английски, които искат да развият познанията си за методите на преподаване и практическото им приложение, статитте в Teaching English могат да предложат полезна информация, споделена от опитни преподаватели. Прочетете нашите статии за методологията на преподаване на английски език.

Използване на литературни текстове

Ако търсите материали, разработени по литературни произведения, можем да ви помогнем с готови текстове, занятия и упражнения за слушане. Научете повече за нашите ресурси за обучение чрез използване на литературни текстове.

Споделете това