Нашият мениджърски екип е съставен от опитни професионалисти, които отговарят за управлението на различните ни екипи и осъществяването на дейността на Британски съвет в България.

Елена Маринова

Елена Маринова

Мениджър "Изпитна дейност"

Елена има магистратура от City University, Seattle и магистърска степен по Проектен мениджмънт от George Washington University. Притежава богат опит като мениджър в различни български и международни компании. Ръководи изпитния отдел на Британски съвет от 2011г. Елена обича купоните и пътуванията по целия свят, предимно като турист. Била е в 100 от градовете в изданието "501 града, които трябва да посетите" (501 Must Visit Cities)

Petya Getovska

Петя Гетовска

Мениджър "Финанси"

Петя е магистър по Счетоводство и финанси от Стопанска академия "Д. Ценов" и има богат професионален опит от Министерство на външните работи, Посолство на България в Австралия и Британско посолство в София. Израснала в северозападния град Бяла Слатина, Петя говори английски, френски и руски, и със сигурност е най-спортната натура в екипа ни – тренира ориентиране и участва в маратони. Брилиянтното й чувство за хумор се допълва с тънкия й усет за шик.

Rositsa Zlatilova

Росица Златилова

Маркетинг мениджър

Гради Градев

Гради Градев

Head of Core English Marketing

Гради е учил математика и има магистратура по макроикономика, но маркетинга и комуникациите са неговата страст. Той е Chartered Marketer с професионална диплома от Chartered Institute of Marketing. 5 години е бил водещ и репортер в БНТ, след което работи като PR, a през 2010 г. се присъединява към Британски съвет. Гради е съосновател на Софийския фестивал на науката. Въпреки че е роден в Бургас, не е голям фен на плажа, но харесва умни джаджи и филми с вампири.