Нашият мениджърски екип е съставен от опитни професионалисти, които отговарят за управлението на различните ни екипи и осъществяването на дейността на Британски съвет в България.

Андрю Глас

Директор

Андрю Глас OBE работи в Британски съвет повече от 30 години и работи в Тайланд, Испания, Италия, Словения, Германия, Великобритания, Сърбия, Черна гора и Кувейт. Има магистърска степен по приложна лингвистика / преподаване на английски език от университета Астън и диплома по мениджмънт от Henley Management School (University of Reading). Андрю е истински вярващ в това как културните и образователните отношения сближават хората и страните.

Елена Маринова

Елена Маринова

Мениджър "Изпитна дейност"

Елена има магистратура от City University, Seattle и магистърска степен по Проектен мениджмънт от George Washington University. Притежава богат опит като мениджър в различни български и международни компании. Ръководи изпитния отдел на Британски съвет от 2011г. Елена обича купоните и пътуванията по целия свят, предимно като турист. Била е в 100 от градовете в изданието "501 града, които трябва да посетите" (501 Must Visit Cities)

Petya Getovska

Петя Гетовска

Мениджър "Финанси"

Петя е магистър по Счетоводство и финанси от Стопанска академия "Д. Ценов" и има богат професионален опит от Министерство на външните работи, Посолство на България в Австралия и Британско посолство в София. Израснала в северозападния град Бяла Слатина, Петя говори английски, френски и руски, и със сигурност е най-спортната натура в екипа ни – тренира ориентиране и участва в маратони. Брилиянтното й чувство за хумор се допълва с тънкия й усет за шик.