Нашият мениджърски екип е съставен от опитни професионалисти, които отговарят за управлението на различните ни екипи и осъществяването на дейността на Британски съвет в България.

Андрю Глас

Регионален директор отговарящ за Румъния и България

Андрю Глас OBE работи в Британски съвет повече от 30 години и работи в Тайланд, Испания, Италия, Словения, Германия, Великобритания, Сърбия, Черна гора и Кувейт. Има магистърска степен по приложна лингвистика / преподаване на английски език от университета Астън и диплома по мениджмънт от Henley Management School (University of Reading). Андрю е истински вярващ в това как културните и образователните отношения сближават хората и страните.

Dimitar Karadimitrov

Димитър Карадимитров

Регионален Оперативен Ръководител

Димитър има диплома по международни отношения от California State University, Long Beach. Работил е в Министерството на външните работи, както и в отдела за обслужване на клиенти и оперативния отдел на Британски съвет. Той има страст към системите и процесите и говори английски и италиански. През свободното си време обича да пътува и мечтае да обиколи света. Димитър също е професионален пекар и в свободното си време обича да експериментира с нови рецепти за сладкиши.

Petya Getovska

Петя Гетовска

Управител и Мениджър "Финанси"

Петя е магистър по Счетоводство и финанси от Стопанска академия "Д. Ценов" и има богат професионален опит от Министерство на външните работи, Посолство на България в Австралия и Британско посолство в София. Израснала в северозападния град Бяла Слатина, Петя говори английски, френски и руски, и със сигурност е най-спортната натура в екипа ни – тренира ориентиране и участва в маратони. Брилянтното й чувство за хумор се допълва с тънкия й усет за шик.