Ако искате да се свържете с нас, моля попълнете полетата с информация за връзка с вас, както и за какво се отнася запитването ви.

Всички полета отбелязани със звездичка (*) са задължителни.

Британски съвет събира Вашите лични данни, за да бъде възможно да се обработи запитването Ви, включително да се свържем с Вас, когато това е необходимо, за да го придвижим напред. Няма да споделяме тези данни с никой друг. С натискането на бутона за изпращане Вие се съгласявате да обработваме Вашите лични данни за тази цел.

Защита на данните

Британски съвет спазва законодателството за защита на личните данни в Обединеното кралство и законите на други държави, които са в съответствие с международно установените стандарти. Имате право да поискате копие от информацията, която съхраняваме за Вас, както и правото да поискате корекция на неточности в тази информация. Ако имате притеснения относно начина, по който сме използвали Ваша лична информация, имате правото да направите оплакване до съответния регулаторен орган.

За по-подробна информация, моля посетете раздела на нашия сайт относно поверителността на информацията или се свържете с местния офис на Британски съвет. Ще съхраняваме Вашата информация за период от 6 месеца от датата на събирането й.