Date
29 май 2015, петък - 00:00
Location
Британски съвет

Помагаме ви, за да помогнете и вие

Присъединете се към нашата кампания "Създаваме възможности" като приемете предизвикателството да развиете своите умения по английски език и да ги използвате, за да създадете промяна около себе си. В Британски съвет се стремим да насърчаваме равенството, многообразието и интеграцията. Затова искаме да предоставим на студенти с увреждания възможността да учат английски на световно ниво в нашия Учебен център в София. Британски съвет България ще покрие таксите за обучение на двама студенти, готови да се включат в нашите редовни курсове. За целта трябва да разкажат най-убедително как усъвършенстването на техния английски би им помогнало при постигането на лична или професионална цел или при създаването на повече възможности за хората с увреждания.

За да имате право да кандидатствате трябва да:

  • бъдете български студент в университет, с увреждане от какъвто и да е вид
  • имате минимално ниво на владеене на английски език А1 според Общоевропейската референтна езикова рамка
  • имате желание и готовност да вземете участие в един от нашите редовни курсове, наравно с останалите обучаващи се в него.

Ако имате интерес и искате да участвате, моля попълнете формуляра за кандидатстване, който може да изтеглите от линка по-долу, и го изпратете до 29 май 2015г. Можете да попълните формуляра на предпочитания от вас език – английски  или български.

Моля изпратете попълнения формуляр на имейл krassimira.tantcheva@britishcouncil.bg. Възможно е и изпращането на кандидатурата Ви не само като текстови документ, но и като аудио или видео запис, ако така е по-удобно за вас.

Кандидатите ще бъдат избрани на базата на мотивационното писмо във формуляра за кандидатстване. То трябва да бъде между 300 и 500 думи и цели да покаже вашето разбиране за това как курсът по английски би помогнал за осъществяването на вашите професионални и образователни цели и/или как би ви позволил да помагате на други хора с увреждания.

Кандидатурите ще бъдат разгледани от:

  • Кристофър Холмс, Ръководител "Учебен център", Британски съвет
  • Красимира Танчева, Мениджър "Проекти", Британски съвет
  • София Калинова, Стажант, Британско посолство

Двамата избрани кандидати ще могат да решат през кой от следните 3 месеца да започнат курса – юли, август или септември.

 

Споделете това