Date
10 юни 2019, понеделник
Location
Онлайн

Разберете кои са най-големите иновации в обучението по английски език в световен мащаб. 

Церемонията по връчването на наградите на Британски съвет ELTons и интервютата на червения килим ще бъдат излъчвани на живо на 10 юни (понеделник) от 19:30-23:30 часа българско време (17:30-21:30 часа британско време). 

Гледайте онлайн тук.   

ELTons са международните награди на Британски съвет, които отличават най-добрите иновации в областта на преподаването на английски език. Тази година те се провеждат за 17 път и имат за цел да намерят най-новите и иновативни ресурси за учене и преподаване, независимо от техния формат (дигитален или недигитален), и контекста на създаването им.

Наградите са наистина международни – тази година записалите се за участие са от 45 различни страни и 6 континента. 

Задачата пред тазгодишните финалисти е да помогнат за развитието на важните умения, необходими в 21 век, чрез симулиране на комуникации от реалния живот, сътрудничество и културна осведоменост.  Сред избраните проекти има такива за чат ботове, мобилни приложения за комуникация, автоматизирани резултати от тестове, видео-базирано преподаване, специализирани платформи за обучение. Повече от половината финални проекти са с дигитална насоченост, а 68 процента съдържат някаква дигитална част. Въпреки преобладаването на дигиталните ресурси сред финалистите, стандартните, недигитални ресурси продължават да имат съществено значение. 

Вижте кои са номинираните. 

Вижте още

Tag icon
Английски език, Преподаване
Category icon
Календар
Споделете това