Date
25 март 2023, събота -
10:00 до 17:00

Научете повече за възможностите, свързани с висшето образование в чужбина на изложението “Световно образование“ (World Education Fair) в София, хотел Балкан на 25 март.

Изложението “Световно образование“ е отлична възможност за студентите да се срещнат лице в лице с бъдещи университети и организации, да научат повече за образованието във Великобритания, Нидерландия, Германия, Дания, Франция, Швейцария, САЩ и др. Събитието се провежда само два пъти в годината и е начин да научите повече за тестовете по английски и изискванията за виза, бакалавърските и университетските програми, грантовете и стипендиите за образование извън България.

Ще ви очакваме на щанда на Британски съвет за да обсъдим заедно курсовете ни по английски език и курсовете за подготовка за изпити в София, изпитите ни по IELTS и Cambridge English Qualifications.

 

Координатор на “Световно образование“ в България е Интеграл – образователна агенция за обучение в чужбина с 30-годишен опит и представителства в повече от 7 държави в региона. “Световно образование“ се провежда в България от 2004 г. и е най-голямото събитие от този характер в страната, с над 1000 посетители дневно по време на есенното му издание в София през 2022 г.

Като единствената глобална организация в Обединеното кралство с над 100 години опит в поддържането на културни и образователни отношения, Британски съвет има уникалната възможност да предложи най-доброто обучение и най-добрата подготовка за изпити по английски език. Ние гарантираме високо качество на администрирането на изпитите, конфиденциалност и сигурност при получаването нa резултатите.

През целия период от основаването си до днес, Британски съвет успява да промени живота на много хора, като им помага да придобият уменията, увереността и взаимоотношенията, необходими им за да напреднат в обучението си и да изградят успешна професионална кариера. Подкрепяме нашите курсисти в усилията им да разгърнат творческите си възможности, да получат най-доброто образование и да придобият международно признати квалификации.

Само през периода 2021-2022 г. достигнахме 650 милиона души в над 200 държави и територии. Една от причините, поради които над 11 500 организации в световен мащаб се доверяват на нашия опит и приемат IELTS сертификати, издадени от Британски съвет е нашата репутация на признат лидер в индустрията, способен да гарантира академични постижения и културно разбирателство.

Ние съчетаваме по уникален начин утвърдения експертен опит на Обединеното кралство в областта на изкуствата и културата, образованието и английския език, присъствието и работата в глобален мащаб, уникалната възможност за изграждане на отношения както с хора от различни възрасти, така и с инфлуенсъри. 

Tag icon
за ученици 8-12 клас, Образование, Английски език, Изпити, Университети и висше образование, Обучение в Обединеното кралство
Category icon
Календар
Споделете това