IELTS new, image

IELTS (International English Language Testing System) е най-популярният тест по английски език в света. Той е разработен от водещи световни експерти в областта на езиковото оценяване и определя нивото на всички ваши умения по английски език – четене, писане, слушане и говорене.

IELTS показва вашата готовност да учите, работите и живеете в англоезична среда. Можете да се явите на теста във всеки един от нашите официални изпитни центрове в света.

Учете, работете и живейте в чужбина

IELTS се приема от над 11 000 организации в над 140 страни. Тези организации включват правителства, академични институции и работодатели, от които 3 000 в САЩ.

Стигнете там, където желаете да отидете

В повечето страни, в които официалният език е английски, ще се нуждаете от доказателство за своите езикови умения, за да кандидатствате за работа или висше образование.  

Докажете се у дома

Доказването на вашите езикови умения в областта на английския език чрез IELTS може да ви помогне да получите по-добра работа или повишение във вашата родна страна.

Търсите начини да емигрирате?

Резултатите от IELTS ще ви помогнат да отговорите на изискванията за имиграция. Всички имиграционни власти, които изискват езиков тест по английски език, признават IELTS.  

Изберете своя път с IELTS

От записването за теста до получаването на вашите резултати можете да избирате най-удобния за вас път към вземането на IELTS.