професионално развитие
©

British Council

Обединеното кралство дава много възможности за придобиване на професионални квалификации, с които можете да разширите възможностите си за кариерно развитие. 

След като се регистрирате като член на професионална институция, може да ви се наложи да се явите на изпити, за да придобиете съответната квалификация. Ето някои от институциите, чиито изпити организираме най-често: 

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants)

ACCA е глобалната организация за професионални счетоводители. Ние сме техен оторизиран изпитен център и организираме хиляди ACCA изпити на хартиен и компютърен вариант всяка година по време на четирите основни сесии - през март, юни, септември и декември.

За да се явите на изпит е необходимо да се регистрирате и да заплатите директно на ACCA.

Можете да изтеглите наръчника за кандидатстване за ACCA от линка по-долу.

CIM (Chartered Institute of Marketing)

CIM е най-голямата международна организация за професионалисти в областа на маркетинга и предлага международно-признати квалификации. 

За да се явите на изпит е необходимо да се регистрирате директно към CIM, след което ние ще се свържем с вас, за да потвърдим графика на провеждането му. Местната такса е 170 лв. на изпит и трябва да се заплати на Британски съвет до два работни дни преди изпитната дата.  

CII (Chartered Insurance Institute)

CII е водеща световна професионална организация за застраховане и финансови услуги. Изпитите им се провеждат всяка година през април и октомври.  

За да се явите на изпит е необходимо да се регистрирате и да заплатите директно на CII. 

Вижте още

Външни линкове

Споделете това