професионално развитие
©

British Council

Обединеното кралство дава много възможности за придобиване на професионални квалификации, с които можете да разширите възможностите си за кариерно развитие. 

След като се регистрирате като член на професионална институция, може да ви се наложи да се явите на изпити, за да придобиете съответната квалификация. Ето някои от институциите, чиито изпити организираме най-често: 

ACCA (Association of Chartered Certified Accountants)

ACCA е глобалната организация за професионални счетоводители. Ние сме техен оторизиран изпитен център и организираме хиляди ACCA изпити в хартиен вариант всяка година по време на двете основни сесии - през юни и декември.

За да се явите на изпит е необходимо да се регистрирате и да заплатите директно на ACCA.

Можете да изтеглите наръчника за кандидатстване за ACCA за 2014 година от линка по-долу.

APMG-International

Предлаганите от APMG сертификати включват международно признатите Best Management Practice Schemes и богато разнообразие от сертификати в областта на мениджмънта и инфомационните технологии. Най-познатата им квалификация в България е PRINCE2, в областта на проектния мениджмънт. 

За да се явите на изпит е необходимо да се регистрирате и да заплатите на уебсайта на APMG. След това ще получите своя изпитен график по имейл от тях около 1-2 седмици преди изпитната дата. 

CIM (Chartered Institute of Marketing)

CIM е най-голямата международна организация за професионалисти в областа на маркетинга и предлага международно-признати квалификации. 

За да се явите на изпит е необходимо да се регистрирате директно към CIM, след което ние ще се свържем с вас, за да потвърдим графика на провеждането му. Местната такса е 160 лв. на изпит и трябва да се заплати на Британски съвет до два работни дни преди изпитната дата.  

CIMA (Chartered Institute of Management Accountants)

CIMA е най-голямата професионална организация за мениджъри счетоводители в света, предлагаща финансови квалификации за бизнеса.  Ние провеждаме хартиения вариант на изпитите на CIMA за професионална квалификация всяка година по време на сесиите им през май и ноември. 

За да се явите на изпит е необходимо да се регистрирате и да заплатите директно на CIMA. 

CIPS (Chartered Institute of Procurement and Supply)

CIPS е водещата организация в областта на мениджмънта на снабдяването.  Изпитите се организират в нашия център през май, юли и ноември всяка година. 

За да се явите на изпит е необходимо да се регистрирате директно към CIPS, след което ние ще се свържем с вас, за да потвърдим графика на провеждането му. Местната такса е 150 лв. на изпит и трябва да се заплати на Британски съвет до два работни дни преди изпитната дата.

CII (Chartered Insurance Institute)

CII е водеща световна професионална организация за застраховане и финансови услуги. Изпитите им се провеждат всяка година през април и октомври.  

За да се явите на изпит е необходимо да се регистрирате и да заплатите директно на CII. 

Вижте още

Външни линкове