Хора от цял свят изучават английски при нас - в нашите учебни центрове или чрез онлайн материалите ни за учители и ученици. Можем да ви дадем увереността и уменията, необходими, за да общувате ефективно на английски език. С повече от 70 години преподавателски опит ние можем да ви помогнем да постигнете своите цели. 

Нашите страници се използват активно от възрастни и деца в цял свят и предоставят полезна помощ за учителите. 

LEARN ENGLISH

Изучавайте английски онлайн с помощта на безплатния уебсайт на Британски съвет. Там ще намерите игри, истории, задачи за слушане и граматически упражнения, които ще ви помогнат да развиете уменията си. 

В раздела за слушане и гледане (Listen & Watch) ще намерите много упражнения за слушане и видео клипове, а в раздела за бизнес и работа (Business & Work) ще намерите материали, с които ще достигнете професионалните си цели чрез развитие на уменията си по английски език. Имаме също нов раздел Граматика и нови упражнения за подготовка за IELTS.

Ако търсите материали за деца и тийнейджъри, посетете Learn English Kids и Learn English Teens.

Регистрирайте се в страницата, за да имате възможност да добавяте коментари или да зададете въпрос, когато имате нужда от помощ по английски.

TEACHING ENGLISH

TeachingEnglish е основният източник на информация за преподаватели, обучители и работещи в сферата на преподаването на английски език.  

От сайта можете да изтеглите безплатни материали – от кратки упражнения, до цели планове на уроци за възрастни и деца. Можете също да прочетете статии за различни аспекти от преподаването и безплатни материали за усъвършенстване и обучение на учители.  

Не забравяйте да се регистрирате на страницата за преподаватели по английски език (TeachingEnglish), ако искате да участвате в дискусии с други членове, да коментирате или да изтеглите материали за изпитна подготовка. Ако се регистрирате ще имате възможност: 

  • да създадете своя профил и да се присъедините към международна онлайн общност за обучение
  • дазадавате въпроси към гостуващите при нас автори, учители и другите потребители
  • да изтеглите безплатни методически материали 
  • първи да получите достъп до най-новите материали.

LEARN ENGLISH MOBILE

Британски съвет е разработил серия от мобилни приложения за изучаване на английски език, с които можете да: 

  • слушате и гледате разговори в реални ежедневни ситуации и така да развиете уменията си за слушане
  • запишете и научите нови думи със специално приложение, с което можете да създадете виртуални карти с новите за вас думи
  • упражнявате английската граматика с интерактивни задачи
  • изпитате себе си и приятелите си с нашите игри с думи по английски език
  • помогнете на децата да практикуват звуковете в английския, докато гледат детски приказки на таблетите си.

Мобилните ни приложения са подходящи за изучаващите английски език на всички нива и възрасти. Научете повече за нашите приложения, които са достъпни в iTunes Store, Google Play, BlackBerry App World и Windows Store или просто потърсете "British Council" в съответния онлайн магазин за мобилни приложения. 

Споделете това