Advantage hero, image

Как работи Advantage?

Ние предлагаме различни предимства на участниците в Advantage, обособени в отделни нива. Преминаването от ниво Advantage Standard до ниво Premium Plus е награда и свидетелство за отлична работа по регистриране на нарастващ брой кандидати или е в резултат от постоянната ви работа с нас, година след година. Партньорската ни програма се провежда всяка година от септември  до август. Всяка година ние проверяваме и подновяваме нивото на вашето членство. 

Статут за изпитите на Кеймбридж Брой регистрирани кандидати за изпитите на Кеймбридж
Starter за Cambridge English Qualifications 5 до 20
Standard за Cambridge English Qualifications 21 до 50
Premium за Cambridge English Qualifications 51 до 100
Premium Plus за Cambridge English Qualifications 101 +

Какви предимства получавате като член на Advantage през 2023 г.?

Веднага получавате достъп до предимствата, свързани с участието ви в програмата за лоялност, включително значка Advantage за вашите рекламни материали. Новите училища и институции, които сега подават формуляр за членство, ще влязат в онова ниво от програмата, което отговаря на изискванията за брой регистрации, направени първия път, при присъединяването им.

Нашата програма за лоялност дава допълнителни предимства на участниците в Advantage в България. Прочетете какви са те в брошурата за България за 2022-2023 в края на страницата.

Как да се включите в Advantage?

Ако желаете да регистрирате кандидати при нас и да получавате допълнителна информация за Advantage, моля попълнете Вашите данни във формуляра за членство. 

Споделете това